2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Aynı tesiste ikinci yangın

Kocaeli'nin Körfez ilçesindeki madeni yağ ve dolum tesisinde 10 gün önce meydana gelen yangının ardından tekrar yangın çıktı. 

Edinilen bilgiye göre, Körfez ilçesi Atalar Mahallesi'nde bulunan madeni yağ ve dolum tesisinde yaklaşık 10 gün önce de patlama sonrası çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin 3 saatlik çalışması sonrasında güçlükle kontrol altına alınmıştı. Aynı tesiste bugün öğlen saatlerinde tekrar yangın çıktı. Alevleri gören vatandaşlar sokağa dökülürken, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, Gebze ve Derince ilçeleri grup amirliklerinden yardım istedi. Körfez itfaiye grup amirliği ekipleri yangını büyümeden söndürürken, takviye olarak bölgeye çekilen ekipler normale döndürüldü. Vatandaşlar, "Burada 10 gün önce büyük patlama oldu. Bu sene 10. yangın bu. Çocuklarımız itfaiye sesi duyunca kapıya koşuyor. Bu korku canımıza tak etti. Yetkililer önlem alsın" dedi. 

Polis, mahallede önlem alırken, itfaiye ekipleri soğutma işleminin ardından tesisten ayrıldı. Yangının neden çıktığı konusunda bir açıklama yapılmadı.

.
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2008 Perşembe 15:59:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?