5
Mayıs
2024
Pazar
KOCAELİ

'Baba kurtar' mesajı düzmece çıktı

GENÇ KIZIN

Tavşancıl Marshall Çok Programlı Lisesi 2. sınıf öğrencisi Elif Kulaksız (17), 9 gün önce cep telefonuyla babası Mustafa Kulaksız'a "Baba beni kurtar. Önümü kesip, bıçak çektiler. On kuruş etmez telefonumu elimden aldılar" diye mesaj çekmiş, paniğe kapılan Kulaksız ailesi de durumu polise bildirmişti.

Harekete geçen emniyet güçleri genç kızın eğitim gördüğü okulun güvenlik kameralarını inceledi. İncelemelerde Kulkasız'ın kendisi dışarıda bekleyen servislerin gitmesi için okulun içerisinde bir süre oyalandığı ve sınıf sınıf gezerek servis araçlarının gitmesini beklediği ortaya çıktı. Emniyet güçleri genç kızın son yaptığı görüşmeleri de inceledi.

Yapılan incelemelerde Elif Kulkasız'ın Antalya'da 19 yaşındaki bir gençle arkadaş olduğunu belirledi. Genç kızın Antalya'daki gencin yanında olduğu tespit edildi.

Genç kızın babası Mustafa Kulaksız, "Kızımın eniştesi aradı. Arayan kişi kızımın iyi olduğunu, Mutlu adlı biriyle kaçtığını söyledi. Kızım da telefonda 'Baba ben iyiyim. Beni merak etme' dedi. Mutlu adlı genç de 'Ben sizin kızınızı seviyorum. Kızınızın durumu iyi. Siz bizleri merak etmeyin yakında yanınız geleceğim' dedi.

Ben de onların gelmesini bekliyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2010 Perşembe 23:43:03
Güncelleme :15 Ocak 2010 Cuma 09:23:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?