5
Mayıs
2024
Pazar
KOCAELİ

Babasını 20 yerinden bıçakladı

Kocaeli'de, şizofreni tedavisi gördüğü Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nden 15 gün önce çıkan Osman Y. (29), tartıştığı babasını bıçakla öldürdü.

Olay, Fevzi Çakmak Mahallesinde bulunan Kayakent konutlarında meydana geldi. İddialara göre, İzzettin Y., 3. evliliğinden oğlu Osman Y., kızı D.Y.'nin yaşadığı eve geldi. Bir süre sonra baba oğul arasında para meselesinden dolayı kavga çıktı, tartışma büyüyünce Osman Y., kardeşi D.Y'i odasına kilitledi.

Osman Y., babası İzzettin Y (69) el kaldırınca mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile boğazını kesti. Şizofren şahıs daha sonra babasını vücudunun 20 yerinden bıçakladı. Yaşanan olayı kilitlendiği odadan duyan D.Y.'nin çığlık atması üzerine Osman Y., kardeşini evden çıkardı. Olay yerine ambulans çağırıldı. Osman Y. evin kapısını kilitleyince polis ekipleri kapıyı kırarak içeri girdi. Evde korkunç manza ile karşılaşan ekipler şahsı gözaltına aldı. Korkunç cinayetle ilgili soruşturma başlatıldı. Osman Y.'nin şizofren tedavisi gördüğü ve hastaneden 15 gün önce çıktığı öğrenildi. 

iha
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2013 Pazartesi 17:19:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?