5
Mayıs
2024
Pazar
KOCAELİ

Babasının arabalarını ateşe verdi

CİNNET GETİREN EVLAT BABASININ ARAÇLARINI YAKTI

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir genç, kendisini işin başına geçirmediği gerekçesiyle babasına ait firmanın araçlarını boş araziye toplayıp ateşe verdi.

Edinilen bilgiye göre, evli ve iki çocuk babası olan Serdar A. (27), yaklaşık iki yıldır babası Muammer A. ile birlikte çalışıyordu.

Babasının kendisini işin başına geçirmemesi üzerine cinnet getiren Serdar A., sahibi oldukları firmanın araçlarını kullanan şoförleri arayarak Gebze-İstanbul istikametindeki boş bir araziye çağırdı. Bütün şoförlerin olay yerine gelmesinden sonra araçları arka arkaya dizerek ateşe veren şahıs, daha sonra olay yerinden uzaklaştı. Araçların kullanılamaz hale geldiği olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Yanan araçlar itfaiye tarafından söndürülürken, gencin annesi gözyaşlarına boğuldu. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

CİNNET GETİREN EVLAT BABASININ ARAÇLARINI YAKTI
CİNNET GETİREN EVLAT BABASININ ARAÇLARINI YAKTI
CİNNET GETİREN EVLAT BABASININ ARAÇLARINI YAKTI
İHA
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2010 Salı 13:16:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ahmet Akseli IP: 88.226.42.xxx Tarih : 4.08.2010 22:51:49

Ne demişler hayırlı evladın var malı neyleyim, hayırsız evladın var yine malı neyleyim. Dürüst insan olsaydın baban seni o şirketin başına geçirirdi demekki iyi bir evlat değilsinki baban seni şirketin başına geçirmemiş. koçum iyi dinle bizler ev geçindirmek için gece gündüz çalışıp zor geçiniyoruz .sen ise baban şirket kurmuş seni aileni kendisini geçindiriyor şirkette çalışan o kadar  kişiye iş aş veriyor böle bir baba ile gurur duyman gerekirken sen babanın şirketin arabalarını yakıyorsun sen ekmeksizsin,hayırsız haylaz birisin hayatta muafak olamazsın senin bu yaptıgın ne insanlığa nede vicdana sıgar eli öpülecek bir baban varken senin yaptığına bak utanmaz insan.yani sana sölüyecek çok sey var ama terbiyem müsade etmiyor.