8
Mayıs
2024
Çarşamba
KOCAELİ

Bagaj cinayeti çözüldü

KOCAELİ’nin Derince İlçesi’nde dün sabah saatlerinde otomobilin bagajında alnından tek kurşunla vurulmuş cesedi bulunan 37 yaşındaki Uğur Başkan ile ilgili soruşturmada olayla bağlantılı bir kişinin daha öldürüldüğü ortaya çıktı.

Kısa sürede cinayeti aydınlatan polis, zanlı Özkan Tahnaz’ın eski eşinin sevgilisini de ayağından yaralayıp, ardından gittiği Marmara Ereğlisi’nde de 1 kişiyi daha öldürdüğünü belirledi.

Cinayet suçundan 2005 yılında hüküm giyen, daha sonra iyi hali nedeniyle yarı açık cezaevine nakledilen Özkan Tahnaz, birkaç gün önce cezaevinden izinli olarak çıktı. Gece Derince İlçesi’ne gelerek burada oturan eski eşi Aylin G.’yi ziyaret etti. Burada, eski eşiyle ilişkisi olduğunu düşündüğü Fatih Tınaz’ı ayağından vurarak yaralayan Özkan Tahnaz daha sonra otomobilde bilinmeyen bir nedenle tartıştığı Uğur Başkan’ı başından vurarak öldürdü. Cesedi otomobilin bagajına koyup aracı terkeden Tahnaz ve beraberindeki Hakan Sert, Marmara Ereğlisi’ne gitti.

Özkan Tahnaz’ın henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan tartışma sonucu olayların başından itibaren kendisi ile birlikte olduğu belirtilen Hakan Sert’i de öldürdüğü saptandı. Tüm ipuçlarını takip eden polis, gece geç saatlerde Özkan Tahnaz’ı Marmara Ereğlisi’nde yakalayarak İzmit’e getirdi. Gözaltına alınan Tahnaz’ın sorgulaması sürüyor.


 

...
Yayın Tarihi : 13 Mart 2012 Salı 11:27:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?