3
Mayıs
2024
Cuma
KOCAELİ

Bağlanan aracını kaçırıp eylem yaptı

İzmit'te, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) tarafından alınan karar sonrasında, yasak yerden yolcu aldığı gerekçesi ile aracı bağlanan bir minibüs şoförü, aracını kaçırarak yol kesti.

UKOME'nin aldığı karar sonrasında, yasak yerden yolcu aldığı için minibüsü bağlanan Suadiye Kooperatif şoförlerinden Hüsnü Tanrıkulu, aracını bağlı olduğu halde kaçırarak, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin önüne gelerek yol kesti.

UKOME'nin, "Her belde otobüsü kendi mıntıkasından yolcu alır. Aksi davranış halinde araç 5 gün süre ile bağlanır" kararına uymadığı için aracının bağlandığını söyleyen Hüsnü Tanrıkulu, yolu trafiğe kapatarak, yaklaşık yarım saat boyunca eylem yaptı. Trafiğin aksaması üzerine olay yerine gelen polis, Tanrıkulu'nu ikna etmeye çalıştı. Aracının içinde peş peşe sigara içerek gözyaşı döken Tanrıkulu, "Aracımı yeni aldım. O gün de, yolcular aracıma zorla bindi. Belediyenin bu kararı hepimizi mağdur etti" dedi.

Hüsnü Tanrıkulu'nun, tüm ikazlara rağmen aracını çekmemesi üzerine olay yerine çekici çağırıldı. Uzun süren pazarlıklar sonrasında ikna olan Tanrıkulu, yoldan aracını çekti.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Temmuz 2005 Pazar 14:45:17
Güncelleme :24 Temmuz 2005 Pazar 14:48:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?