5
Mayıs
2024
Pazar
KOCAELİ

Bakan Ergün'den acılı aileye ziyaret

BAKAN ERGÜN ACILI AİLEYİ ZİYARET ETTİ

Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, Kocaeli'nde selde boğulan 4 yaşındaki Omay'ın acılı ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Ailenin Yuvacık Kalıcı Konutları'nda bulunan evine giden Bakan Nihat Ergün'e, Kocaeli Valisi Ercan Topaca ve Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da eşlik etti. Talihsiz Omay'ın anne ve babası Berat-Çağdaş İnaltay çiftinin oldukça bitkin olduğunun görüldüğü ziyarette duygulu anlar yaşandı. Çağdaş İnaltay, 3 -4 yıldır aynı tesise gittiklerini ve o gün yaşananları önceden asla kestiremeyeceklerini belirtti.

Acılı baba, "Bir gün önceden çok yağmur yağdığı için tahta köprü oldukça ıslanmıştı. Bir arkadaşımız fotoğraf çektirmek istedi. Eşim kızlarımızı alarak köprüye gitti. Tam yıkılma değil ama bir kayma oldu. Miray''ın düştüğünü gördüm. Onu kurtarmak için atladım, Omay'ın da düşeceğini kestiremedim. Hemen atladım ama kurtarmam kolay olmadı. Miray'ı bir kayaya sıkıştırdım ve 10 metre ileride Omay'ın ayaklarını göndüm. Var gücümle gittim ancak su çok sert akıyordu. Akşama kadar karadan yalınayak kızımı aradım

ama kurtaramadım" dedi.

Kızlarının tek yumurta ikizi oldukları için tıpatıp benzediklerini ifade eden Çağdaş İnaltay, "Her anımız kızlarımızla geçiyordu. Miray sürekli ikizini soruyor. Bundan sonra ne yapacağız bilmiyorum" diye konuştu.

Öte yandan yapılan sakinleştiricilerle ayakta duran anne Berat İnaltay'ın ikizlerden hayatta kalan Miray'ı bir an olsun kucağından indirmediği görüldü.

BAKAN ERGÜN ACILI AİLEYİ ZİYARET ETTİ
BAKAN ERGÜN ACILI AİLEYİ ZİYARET ETTİ
BAKAN ERGÜN ACILI AİLEYİ ZİYARET ETTİ
BAKAN ERGÜN ACILI AİLEYİ ZİYARET ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2010 Pazartesi 11:07:05
Güncelleme :2 Kasım 2010 Salı 00:42:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?