30
Nisan
2024
Salı
KOCAELİ

Balayında yaşamını yitirdi

KOCAELİ'nin Gölcük İlçesi'nde geçen cumartesi günü evlendikten sonra ertesi gün eşiyle birlikte balayı için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne giden 22 yaşındaki Tuğba Çelikoğlu, beyin kanaması geçirerek yaşamını yitirdi. 

Tuğba Çelikoğlu'nun Gölcük'te oturan yakınları, acı haberi alınca yıkıldı. 

Geçen yıl üniversiteyi bitiren ve yaşamını geçen cumartesi akşamı Tahsin Çelikoğlu ile birleştiren Tuğba Çelikoğlu, pazar akşamı balayı için İstanbul'dan uçakla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gitti. Uçaktan indikten sonra otellerine yerleşen çiftten Tuğba Çelikoğlu, eşine şiddetli baş ağrısı çektiğini söyledi. Ağrısı geçmek bilmeyen Tuğba Çelikoğlu, otele çağrılan ambulansla kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere karşın kurtarılamadı. 

Tuğba Çelikoğlu'nun beyin kanaması geçirerek yaşamını yitirdiği bildirildi. Genç kızın beyin kanaması geçirmesinin nedeninin uçak yolculuğu olabileceği söylendi. Tuğba Çelikoğlu'nin ölüm haberini alan Gölcük'teki yakınları yasa büründü. Aile, cenazeyi almak için bugün Kıbrıs'a gitti. Tuğba Çelikoğlu'nun cenazesinin yarın Gölcük'te toprağa verileceği öğrenildi.
a.a
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2007 Çarşamba 19:37:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?