2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Başarılı polislere ödül

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlen tören ile meslekte 15 yılın aşmış başarılı polislere ödülleri verildi. 

İl Emniyet Müdürlüğü Brifing Salonu'nda gerçekleşen törene Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri ve ödül alan polisler katıldı. Törende ilk olarak meslekte 15 yılını aşan polis memurları Ali Taşdelen, Yaşar Pazarlı, Resul Perktaş, Veysel Yazıcı, Kenan Aktürk, Rıdvan Zeren, Süleyman Kazancı, Gültekin Alaca, Osman Nuri Düzcan, Ali Gül, Mehmet Oktan, Cüneyt Topla, Tahir Balaban'a belgelerini Emniyet Müdür Hüseyin Namal verdi. Daha sonra başarılı polislere ödülleri verildi. 

İlk olarak 04 Aralık 2007 tarihinde Finansbank Alemdar Şubesi'nin alarmının çalındığı ihbarı üzerine olay yerine giden ve hırsızlık yapan bir kişiyi yakalamaya gayret gösteren Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü'nde görevli komiser Metin Kutanis ile polis memurları Hasan Deveci ve İsmail Dallık'a, Asayiş Şube Müdürü Osman Çetinkaya tarafından çeyrek altın verildi. 

Yine aynı gün TEM otoyolu Dilovası turnikelerinde mazot hırsızlığı olayına karışan 3 şüphelinin yakalanmasında gayret gösteren Bölge Trafik Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memurları Nail Gökpınar ve Ferhat karaca'ya ödüllerini Şube Müdürü Mehmet Akif Sırkıntı verdi. 

Son olarak 05 Mart 2007 tarihinde fuar içerisinde meydana gelen silahla adam yaralama olayında 2 tabanca ve 5 şüphelinin yakalanmasında üstün gayret gösteren Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memurları Serhat Canbulat, Selim Bayançal, Emre Ekinci ve Ahmet Acun'a altınlarını Şube Müdür Yardımcısı Yücel Bayar verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2008 Salı 17:09:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?