2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Başarılı polislere ödül

Gebze Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 10 başarılı polise ZENKAR Şirketi tarafından ödül verildi. 

Törene İlçe Emniyet Müdürü Ali Şahinli, Kocaeli Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, Gebze İlçe Kaymakamı Mehmet Emin Avcı, Şekerpınar Belediye Başkanı Cemalettin Balcı, ZENKAR Şirketi'nin sahibi Şefik Zengin, ZENKAR Yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayıda emniyet mensubu katıldı. Performans ödüllerinin Gebze'de artık gelenek haline geldiğini söyleyen Gebze Kaymakamı Mehmet Emin Avcı, "Burada ödül alan polis memurlarının nereye giderlerse gitsinler görevlerini en iyi şekilde yerine getireceklerine inanıyorum. Başarı her zaman ödüllendirilmeli. Başarıyı yakaladıktan sonra zirvede kalmak için daha çok uğraşılmalı. Yoksa geriden gelenler zirvedekileri geçebilir. Ayrıca bu gün burada ödül alamayan arkadaşlar da başarılı olmak için daha daha çok çalışmalıdır" dedi. 

Performans ödül töreninin emniyet mensuplarının motivasyonunu artırdığını ve yeni iş adamlarını ile Gebze esnafını da tanımaya vesile olduğunu belirten Kocaeli Emniyet Müdürü Namal, "Gebze zevkle çalışabileceğimiz bir yer. Her türlü olayın gerçekleştiği bir yerde polis için çalışmak çok keyifli. Bu mesleği öğrenmek için en iyi yer neresi diye sorulursa verilecek cevap Gebze olur. Burada çalışanlar çok şanslı." diye konuştu. 

Gebze'de son 3 yıl içinde işlenen suç oranının büyük ölçüde azaldığını vurgulayan Namal, "Sıkıntıdayız, sokağa çıkamıyoruz diye şikayetler alıyorduk. Artık sadece trafikle ilgili şikayetler alıyoruz. Gebze'de hem araç hem de ev hırsızlığında önemli ölçüde düşüş var. Bunda sizin katkınız büyük. Gebze'de yapılacak daha çok şey var. Gebze'de yapılan hiçbir şey karşılıksız kalmıyor. Bize güvenin çok daha iyi sonuçlara ulaşacağız" dedi. 

Törende Organize Suçlar, Asayiş, Önleyici Hizmetler gibi birimlerde görev yapan 10 polis memuru ödülünü aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2008 Cuma 18:26:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?