30
Nisan
2024
Salı
KOCAELİ

Başından vurularak öldürülmüş bir erkek cesedi bulundu

Kocaeli'nin Gebze ilçesine bağlı Eskihisar köyünde, bir ihbarı değerlendiren jandarma ekipleri, başından iki kurşunla vurularak öldürülmüş halde 1 erkek cesedi buldu.

Edinilen bilgiye göre, Gebze İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı Eskihisar Karakolu Jandarma ekipleri, aldıkları bir ihbarı değerlendirerek gittikleri, Eskihisar-Topçular Arabalı Vapur İskelesi'nin hemen üzerinde bulunan Şahin Tepesi'nde, başından iki kurşunla vurularak öldürülmüş halde 1 erkek cesedi buldu. Yapılan üst aramasında çıkan kimlikten cesedin, R.Y. (51) isimli bir emekliye ait olduğu tespit edildi. Gebze Osman Yılmaz Mahallesi'nde ikamet ettiği öğrenilen, evli ve 2 çocuk babası R.Y'nin, dün akşam muhtemelen 2 kişiyle birlikte, Şahin Tepesi denilen yere gelerek, deniz manzarası eşliğinde içki içtiği tahmin ediliyor. Aldıkları alkolünde de etkisiyle bilinmeyen bir sebepten dolayı kavga ettikleri zannedilen kimliği belirsiz kişi veya kişilerin, R.Y'yi, başından ve boynunun altından 7.65 mm çapında bir tabancayla, iki kurşunla vurarak öldürdükleri zannediliyor. Olay yerinde bulunan 3 içki şişesi de bu tahmini kanıtlarken, çevrede yapılan aramada ise 2 adet 7.65 mm çapında boş kovan bulundu.

Rize'de bir çay firmasından emekli olan R.Y'nin eşi ve çocuklarının ise olay günü Rize'de oldukları öğrenildi. Ceset yapılan ilk incelemenin ardından Gebze Belediye Morgu'na kaldırıldı. Cinayetle ilgili geniş çaplı soruşturmaya ise devam ediliyor.
iha
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2007 Pazar 10:05:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?