3
Mayıs
2024
Cuma
KOCAELİ

Başkan İSU'yu denetledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, önceki gün gerçekleştirdiği Gebze temaslarında, İSU Bölge Müdürlüğü’nü denetledi. Başkan Karaosmanoğlu, Gebze’nin sürgün yeri olduğu söylentilerine ise tepki gösterdi.

Tüm birimleri tek tek gezen, personelle tanışan Başkan Karaosmanoğlu’na, AKP Gölcük İlçe Başkanı Mehmet Ali Okur, İSU Genel Müdür Yardımcısı Fatih Yörük, Gebze Bölge Müdürü Cevat Tuğcu ile diğer yöneticiler eşlik etti. Faaliyetler hakkında bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, özellikle alt yapı çalışmalarında en kaliteli malzemenin kullanılmasını istedi. Karaosmanoğlu, Gebze bölgesini önceleri “sürgün yeri” olarak değerlendirenlerin de şimdi burada çalışmak istediklerini vurguladı, çalışmalardan övgüyle söz etti.

Personele sık sık vatandaşa karşı iyi ve güler yüzlü hizmetin önemini anlatan Başkan Karaosmanoğlu, “İçiniz kan ağlasa da sürekli güler yüzlü olmasınız” ifadesini kullandı. Karaosmanoğlu ayrıca, İSU’ya gelen vatandaşlarla sohbet ederek verilen hizmetten memnun olup olmadıklarını sordu, istek ve önerilerini dinledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2005 Cuma 22:58:19
Güncelleme :7 Mayıs 2005 Cumartesi 09:28:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?