8
Mayıs
2024
Çarşamba
KOCAELİ

Başkan Karaosmanoğlu belde belediyelerin sorunlarını dinledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, beraberindeki daire müdürleri ile birlikte Arslanbey ve Köseköy Beldeleri’ni ziyaret etti.

Karaosmanoğlu ilk olarak ziyaret ettiği Köseköy Beldesi’nde Belediye Başkanı Habib Sarman’dan ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı. Sarman, beldenin şehir merkezine oldukça yakın olmasına rağmen yıllardır bir türlü doğalgaz bağlanmadığını söyleyerek, "Köseköy, çevre köyler ile birlikte 100 bin nüfuslu bir yerleşim alanı. İzmit ile sınır olması ve yoğun bir talep olmasına rağmen doğalgaz yıllardır bağlanmadı" dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise, "2005 yılı Mart ayı itibariyle Köseköy’de doğalgaz çalışmalarına başlayacağız. 2005 ekim ayı içerisinde Köseköylüler doğalgazı kullanmaya başlayacaklar. Doğalgazı tüm Koaceli’ne en kısa süre içinde vermeyi hedefliyoruz. 6 aylık başkanlık dönemimde 6-7 yıllık abone yapıp gaz verdik. Alt yapı konusunda da İSU nüfusu 100 bini geçen Köseyköy’de önemli çalışmalar yapacak" diye konuştu.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu daha sonra Arslanbey Beldesi’ne giderek Belediye Başkanı Fahrettin Yılmaz’ı ziyaret etti.

kocaeli
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2004 Salı 15:39:25
Güncelleme :9 Kasım 2004 Salı 15:54:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?