5
Mayıs
2024
Pazar
KOCAELİ

Başkan Köşker'den işçilere moral

BAŞKAN KÖŞKER'DEN İŞÇİLERE MORAL

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, sabah vardiyası için işe giden işçileri fabrikalarına uğurladı. Servislere binen işçilere 'hayırlı işler' dileyen Köşker, durakları tek tek dolaştı.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, yine sabahın ilk ışıklarıyla birlikte kendini sokağa attı. Yanına başkan yardımcıları, meclis üyeleri, danışmanları ve AK Parti ilçe yöneticilerini alan Başkan Köşker, sabahın altısında Gebze'nin ana arterlerinde servis bekleyen işçilerle sohbet etti. İşçilerle tek tek sohbet eden Köşker, vatandaşlara belediye hizmetlerinden memnun olup olmadıklarını sordu. İşçileri taşıyan servis araçlarına binen Köşker, işçilere büyük bir sürpriz yaşattı. Sabahın erken saatinde Köşker'i karşısında gören işçiler şaşırırken birçoğu başkan Köşler'le fotoğraf çektirmek istedi.

Vatandaşlarla sohbet eden Köşker, seçim çalışmalarında verdiği sözü hatırlatarak, "Seçimden önce gelip sizlerden oy istedik. Her zaman halkın arasında olacağımızı söyledik. Dün söylediğimizin bugünde arkasındayız. Seçimden bir gün sonra sokağa çıkıp esnaf ziyareti yaptım. Kimi sabah dörtte, kimi zaman altıda sokağa çıkıyorum. Vatandaşıma daha çok zaman ayırmak için elimden geleni yapıyorum. Belediye yönetim kadromuzla birlikte gezmediğimiz cadde ve sokak yok. Sorunları bizzat yerinde tespit ediyoruz. Sabah işimize o kadar erken başlıyoruz ki, herkesin mesaisi başladığında bizim işlerimizin önemli bir kısmı bitmiş oluyor. Tek amacımız vatandaşa daha çok zaman ayırmak" dedi.

Taksi durakları ve esnafları da ziyaret eden Köşker, burada esnafla birlikte sabah çayı içti. Vatandaşların sorularını cevaplandıran Köşker, "Gördüğünüz gibi sabahın altısı ve biz belediye yönetimi, partili yönetici arkadaşlarımızla birlikte sokaktayız. Sizlerle bire bir görüşüyor, sorunları bizzat dinliyoruz. Ekibimizle birlikte 'Gebze'ye nasıl hizmet ederiz' diye kafa yoruyor, yeni projeler üretiyoruz. Proje üretirken en büyük destekçimiz vatandaşlarımız. Sizlerden gelen en küçük bir fikri dahi değerlendiriyor, anında işleme koyuyoruz" dedi.

BAŞKAN KÖŞKER'DEN İŞÇİLERE MORAL
İHA
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2010 Cumartesi 18:02:02
Güncelleme :12 Haziran 2010 Cumartesi 18:07:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?