2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Başkandan Gönül Köprüsü'ne destek

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Gönül Köprüsü" projesi kapsamında Kocaeli'ne gelen Çankırılı ve Amasyalı öğrencilerle buluştu. 

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "'Gönül Köprüsü" projesinde sona yaklaşılıyor. 3 Haziran'da Diyarbakır'da başlatılan projenin tamamlanmasıyla birlikte 100 bin öğrencinin doğudan batıya, batıdan doğuya gönül köprüsü kurması hedefleniyor. Projeye kapsamında Çankırılı ve Amasyalı öğrenciler geçtiğimiz hafta içinde Kocaeli'ne geldi. Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli'ne gelen öğrencilerle Antikkapı Restoran'da bir araya geldi. Dünyanın en güzel köprüsünün gönül köprüsü olduğunu söyleyen Kocaeli Başkan Karaosmanoğlu, "Bu projeyi gerçekleştiren, emeği geçen öğretmenlerimize, çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Türkiye'nin konuşmaya, kaynaşmaya varlığımızı tanımaya ihtiyacı var. Proje sayesinde bugün sizler Kocaeli'ni görme fırsatı buldunuz, artık burada bir gönül bağınız var. Gönül Köprüsü Projesi ile binlerce öğrenci bulundukları şehirlerin dışına çıkarak, farklı kültürleri tanıma fırsatı yakaladı. Bir eğitimci olarak projeyi hayat veren herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 23 Temmuz 2008 Çarşamba 12:12:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet eren IP: 88.232.231.xxx Tarih : 24.07.2008 23:47:19

Amasya dan Kocaelini ziyaret eden 2.grup adına bizleri ağırlayan tüm Kocaeli halkına,Büyükşehir Belediyesine,diğer belediyelerimize,İl Milli eğitim Müdürlüğüne,görevli öğretmen arkadaşlara,Kocaeli Kredi ve Yurtlar Müdürlüğü personeline sonsuz teşekkürler.