30
Nisan
2024
Salı
KOCAELİ

Bavul cinayeti çözüldü

Kocaeli'nin Gebze ilçesi Çayırova beldesinde yaklaşık 4 gün önce, bir çöp konteynırının yanında, başı kesilerek öldürülmüş halde bavul içinde bulunan kimliği belirsiz cesedin, M.K.'ye ait olduğu ve bir namus cinayetine kurban gittiği ortaya çıktı.

Çayırova Beldesi Özgürlük Mahallesi 2675 Sokak'da, yaklaşık 4 gün önce, bir çöp konteynırının yanında, başı kesilerek öldürüldükten sonra bavula konularak çöpe atılmış halde bulunan erkek şahsın, bir namus cinayeti sonucu öldürüldüğü ortaya çıktı. Olayın ardından geniş çaplı araştırma başlatan Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dün Yenimahalle'de ikamet eden bir ailenin kayıp başvurusuyla, esrarengiz bavul cinayetini de kısa sürede çözdü. Ailenin verdiği bilgilere göre, başı kesilerek öldürülen cesedin M.K'ye (26) ait olduğu tespit edildi. Bunun üzerine yapılan çalışmalar sonucunda, M.K'nin aynı mahallede oturan M.K. ve N.K. isimli karı koca tarafından, namus için öldürüldüğü ortaya çıktı. Gözaltına alınan eşlerden N.K. polise verdiği ifadede, M.K'nin kendisini bir süredir sürekli rahatsız ettiğini öne sürerek, eşi M.K.'ya olayı anlattı. Bunun üzerine M.K. eşine randevu vermesini isteyerek, M.K'yi evine çağırttı. M.K'nin eve gelmesi üzerine, korkunç planını hayata geçiren M.K., öldürdüğü M.K'nin cesedini parçalayıp, bir bavula koydu ve ardından da çöpe attı.

Korkunç cinayet olayının aydınlanması üzerine, M.K. ve eşi N.K. ile evde bulunan kayınvalide M.A.'ya bugün sorgularının ardından, önce olayın olduğu Güzeltepe Beldesi Menderes Caddesi 132 Sokak'da bulunan evlerinde, geniş güvenlik önlemleri altında bir tatbikat yaptırıldı. Tatbikatın ardından adliyeye sevkedilen 3 zanlı da tutuklanarak cezaevine gönderildi.
iha
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2007 Pazar 10:29:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?