2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Bavul cinayetinde ilginç gelişme

KOCAELİ’nin Körfez İlçesi’ne bağlı Hereke Beldesi sahilinde geçen pazar günü gövdesi bir bavulun içinde, baş, kol ve dizden aşağı ayakları da denizde bulunan 16- 17 yaşlarındaki hamile kadının kimliği henüz saptanamadı.

Cinayetin çözümlenebilmesi için Cinayet Masası’nda deneyimli dedektiflerden özel ekip oluştururken, katilin kasap olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Polisin dijital ortamda yaptığı çizimle hazırladığı genç kadının başı açık ve kapalı resimlerinin medyada yeralmasının ardından Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’ne birçok ihbar geldi. 10’un üzerinde olan bu ihbarlar, oluşturulan özel ekipler tarafından anında en ince ayrıntısına kadar araştırıldı. Ancak ihbarların tamamı asılsız çıktı.

KATİL KASAPLIKTAN ANLIYOR

Polis yetkilileri, dalgıç ekiplerinin cesedin diğer parçalarının bulunduğu noktada defalarca dalış yapmasına rağmen, genç kadının iki baldırı bulunamadı. Kadının yaşının en fazla 16-17 ve iki aylık da hamile olduğunu saptayan polis yetkilileri, başının yanı sıra kol ve ayaklarının da eklem yerlerinden kesilmiş olmasının, cinayeti kasaplıktan anlayan birinin işlemiş ve cesedi parçalamış olobileceği ihtimali üzerinde duruyor.
Polis yetkilileri, hazırlanan fotoğraflara göre yapılacak ihbarların da değerlendirilmeye devam edileceğini bildirirken, bu cinayetin çözümlenmesi amacıyla deneyimli dedektiflerden oluşan özel bir ekip oluşturuldu.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2008 Salı 11:39:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?