2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Belediye 3 bin 115 öğrenciyi ağırladı

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Milli Eğitim Bakanlığı’nca başlatılan Gönül Köprüsü Kampanyası’nda 3 bin 115 öğrenciyi ağırladıklarını söyledi. 

18 Haziran’da Zonguldak, Şanlıurfa, Kocaeli ve Kırklareli’nden gelen öğrencileri ağırladıklarını belirten Başkan Bekir Yıldız, “Milli Eğitim Müdürümüz Erdoğan Ayata ile birlikte Gönül Köprüsü’ne gelen öğrencileri karşıladık. Geçen bir ayda 3 bin 115 öğrenciyi öğle yemeklerinde misafir ettik. Türkiye’nin dört bir köşesinden gelen çocuklarımıza Kayseri misafirperverliğini gösterip şehrimizi anlattık, misafirlerimiz gönül köprüsünden çok mutlu geçti” dedi. 

Başkan Bekir Yıldız, Milli Eğitim Bakanlığı’nca başlatılan Gönül Köprüsü niteliğinde, insanları tanıştıran, kaynaştıran, kültürel destek sağlayan kampanyaların sürekli hale getirilmesinin millete, devlete ve katılanlara çok önemli katkılar sağlayacağının altını çizdi. Başkan Bekir Yıldız, ”O gün her şeyin gönülle ve sevmekle başlayacağını söylemiştik. Öğrenciler evlerine yeni şeyler görmüş ve öğrenmiş olarak gitti. Belki hiç fabrika, baraj, dağ, düzenli bir şehir görmeyen çocuklar, Kayseri’yi ve insanlarını yakından tanıdı. Kısa sürede kendisini ve ülkesini yeniden keşfetti ve geliştirdi. Gönül Köprüleri hep kurulmalı” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2008 Salı 17:37:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?