2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Belediye Başkanı Karabalık vuruldu

Kocaeli'nin Suadiye beldesinin Belediye Başkanı Şükrü Karabalık ayağından vuruldu. 

Alınan bilgiye göre, Belediye Başkanı Şükrü Karabalık ve AK Parti Suadiye Belde Başkanı Ali Bostan, birlikte bir kahvehanede otururken, kimliği belirsiz bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırgana kahvehanenin içerisinden de cevap verilmesi üzerine silahlı çatışma çıktı. Saldırıda Halil K. isimli bir şahıs hayatını kaybederken, Belediye Başkanı Şükrü Karabalık ve Ali Bostan yaralı olarak Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Başkan Karabalık'ın ayağından, Ali Bostan'ın ise başından vurulduğu öğrenildi. Suadiye Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ın evi daha önce de kurşunlamış, Karabalık olayı yara almadan atlatmıştı. Jandarma olay ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2008 Cuma 18:24:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
DERYA TURAN IP: 88.231.47.xxx Tarih : 8.01.2008 20:01:26

başkanlarını korumak için çıkan çatışmada hiç sucu olmayan bir kişi hayatını kaybediyor ya onun ailesi cocukları varsa cocuklar na ne oldu hiç boşu boşuna bir hayat insan siyasete giriyorsa kendini bilicek önlemini alıcak cevresindeki insanları biliyorsa bunu dahada dikkate alıcak korucak deymezdi ölen kişinin ailesine üzüldüm başsağlığı diliyorum ve kendinizi ilgilendirmeyen olaylara girmeyin ailenizi düşünün diyorum