3
Mayıs
2024
Cuma
KOCAELİ

Belediyeden kadınlara fırsat

Kocaeli’ndeki 44 belediyenin bayan meclis üyeleri, Perşembe Pazarı alanında Kadın Emeğini Değerlendirme Panayırı düzenleyecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle düzenlenen organizasyonda, evhanımlarının evlerinde yaptıkları ürünler satışa sunulacak. Panaayır, sabah saat 11.00'de açılacak.

Ev hanımlarını üretken ve ev ekonomisine katkıda bulunur hale getirmek amacıyla düzenlenen panayırın açılışı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlyas Şeker tarafındaan yapılacak. Panayırda Kocaeli’nde yaşayan hanımların evlerinde yaptıkları salçadan yoğurda, reçelden, el işlemesine kadar her türlü ürün satışa çıkarılacak.

Kadın Emeğini Değerlendirme Panayırı konusundaki projeyi yakın bir zamanda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile paylaşan bayan meclis üyeleri, bu konuda tam destek almıştı.

Başkan Karaosmanoğlu, projenin tüm gün evinde çalışan, ancak üretimini pazara ulaştıramayan hanımlar için iyi bir fırsat olduğunu belirtmişti. Karaosmanoğlu, bayan meclis üyelerinden, bu olayı sürekli hale dönüştürmelerini, ev hanımlarının hem üreten, hem de ev ekonomisine katkıda bulunan bireylere dönüştürülmesini istemişti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2005 Pazartesi 21:35:01
Güncelleme :25 Mayıs 2005 Çarşamba 09:43:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?