5
Mayıs
2024
Pazar
KOCAELİ

Benzincide ölümcül dayak!

İzmit’te sabaha karşı bir akaryakıt istasyonuna otomobiliyle gelen Mert Çetin, burada karşılaştığı bir grup gencin demir çubuklu saldırısına uğradı.

Akaryakıt istasyonu güvenlik kameralarının saniye saniye görüntülediği saldırıda özellikle yüzüne aldığı darbelerle ağır yaralanan 28 yaşındaki Mert Çetin hastanede tedaviye alındı.

Olay D- 100 Karayolu’nun İzmit kent içi geçişindeki bir akaryakıt istasyonunda geçen perşembe günü saat 02.30 sıralarında meydana geldi. Yönetimindeki 41 HA 003 plakalı otomobili ile istasyona gelen ve bekar olduğu öğrenilen Mert Çetin, aralarından daha önceden anlaşmazlık bulunduğu sanılan grupla tartışmaya başladı. Sayıları 5’in üzerinde olan kalabalık gruptakiler, Mert Çetin’e tekme tokat saldırdı. Güvenlik kameralarının saniye saniye kaydettiği olayda saldırganlardan birinin elinde demir çubukla sürekli olarak Mert Çetin’e vurması dikkati çekti. Demir çubukla linç 

Yaklaşık 15 dakika süren kavgayı akaryakıt istasyonu çalışanları da saldırgan grubun kalabalık olması nedeniyle sadece izlemekle yetindi. Mert Çetin kalabalık grup olay yerinden uzaklaştıktan sonra gelen ekipler tarafından önce Kocaeli Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Buradan da özellikle yüzünde ağır darbeler olması nedeniyle Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne sevk edildi.

Mert Çetin'in durumunun ağır olduğu belirtilirken polis, güvenlik kamerasındaki görüntülerden saldırganları arıyor.

DHA - Vatan
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2010 Cumartesi 15:00:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?