5
Mayıs
2024
Pazar
KOCAELİ

Beyaz önlük heyecanı

STAJYER DİŞ HEKİMLERİNİN BEYAZ ÖNLÜK HEYECANI

Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Diş Hekimliği Fakültesi ve Yuvacık Semt Polikliniği'nde stajyer diş hekimleri için önlük giydirme töreni düzenlendi.

KOÜ Rektörü Prof. Dr. Sezer Şener Komsuoğlu ile Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali İhya Karaman'ın ev sahipliğinde gerçekleşen törene Başiskele Kaymakamı Selami Aydın, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İl Sağlık Müdürü Hasan Aydınlık, okul yönetimi ve öğretim üyeleri katıldı. Öğrenci velilerinin de hazır bulunduğu törende konuşan Karaosmanoğlu, şu anda fakülte binasının bulunduğu yerde geçmişte tarlaların olduğunu hatırlattı.

1990'lı yıllara kadar traktörün bile zor girdiği bu yerde şimdi böyle modern bir fakülte binasının bulunmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, ''Türkiye hızla gelişiyor, kalkınıyor. En büyük varlığımız olan çocuklarımızı, en güzel şekilde yetiştirmek istiyoruz. Bu hizmet yarışında öğrencilerimizin mesleklerini en güzel şekilde yapmaları, aranan hekimler olmalarını diliyoruz. İnsana hizmet etmek çok önemli ve çok değerli. KOÜ Diş Hekimliği Fakültesi çok güzel bir noktaya geldi, kalan eksiklerini tamamlamak için destek vermeye devam edeceğiz. Giyeceğiniz ak önlüklerle hayatınızın da, mesleğinizin de ak olmasını diliyorum'' şeklinde konuştu.

STAJYER DİŞ HEKİMLERİNİN BEYAZ ÖNLÜK HEYECANI
İHA
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2010 Çarşamba 18:19:05
Güncelleme :29 Eylül 2010 Çarşamba 18:25:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?