3
Mayıs
2024
Cuma
KOCAELİ

Bir küfüre 3 can gitti

İzmit’te dün akşam 3 kişinin ölümü ile sonuçlanan kanlı kavganın nedeninin küfür olduğu anlaşıldı.

Arslanbey Beldesi yol ayrımı Good Year fabrikasının hemen arkasında bulunan Avrupa TIR Parkı içinde bulunan Konnak Nakliyat firmasında yaşanan kanlı hesaplaşmada 3 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.

Olayı soruşturan polis ekipleri, Saffet Yıldırım ile Emin Dalkılıç arasında 3 TIR dorsesi nedeniyle tartışma yaşandığını, bu tartışmanın neticesinde taraflar arasında küfürleşme olduğu bilgisine ulaştı.

Küfürleri kaldıramayan Saffet Yıldırım yanına arkadaşı Volkan Sarı’yı da alarak Konnak Nakliyat’a gitti. Taraflar arasında tartışma yaşandı.

Çıkan tartışma sonrasında Saffet Yıldırım eniştesi Emin Dalkılıç’ı vurdu. Yıldırım silahına sarılan Emin Dalkılıç’ın oğlu Savaş Dalkılıç’ı da vurarak öldürdü.

Saffet Yıldırım’ın silahından çıkan kurşunlardan biri arkadaşı Varol Sarı’nın koluna isabet etti. 2 kişiyi öldürdükten sonra olay yerini terk etmek isteyen Saffet Yıldırım, sırtından kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce vurularak öldürüldü. Araştırmalarını sürdüren polis ekipleri, olaya karışan diğer kişi ya da kişileri arıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Mart 2005 Cumartesi 17:24:39
Güncelleme :12 Mart 2005 Cumartesi 17:27:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
barış kara IP: 85.108.34.xxx Tarih : 17.09.2007 18:50:07

SAFFET YILDIRIM Adamdın dayıM.seni cok seviyorum