2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Boşanma kavgası: 1 ölü

Kocaeli'de, akrabalar arasında boşanma davası yüzünden çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti. 

Edinilen bilgiye göre, E.K. eşi S.K.'den şiddetli geçimsizlik sebebiyle ayrılmak için boşanma davası açtı. Boşanma davası süren E.K., ağabeyi F.K. ile birlikte Yuvacık beldesinde bir kıraathaneye gitti. Burada eşinin dayısının oğlu Lütfü Biçer ile karşılaşan E.K., Biçer ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, F.K. belindeki silahı çekerek aynı zamanda halasının da oğlu olan Lütfü Biçer'e ateş etti. Biçer, kaldırıldığı Kocaeli Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. 

Olayın duyulması üzerine Yuvacıklılar hastaneye akın etti. Çevik kuvvet ekipleri hastanede tedbir alırken, Biçer'in yakınları fenalık geçirdi. İki tarafın da akrabası olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, hastaneye gelerek tarafları sakinleştirmeye çalıştı. Polis, cinayeti işleyen F.K. ve kardeşi E.K.'yi yakalayabilmek için geniş çaplı operasyon başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Mart 2008 Cuma 12:53:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hasan dilber IP: 213.153.241.xxx Tarih : 15.03.2008 20:48:52

kardeşlerim bu dünya hiç değermiydi 4 çocuğu yetim bırakmaya katilleri vicdanları ölene kadar yalnız bırakmaz allah rahmet etsin