3
Mayıs
2024
Cuma
KOCAELİ

Boyacı 6'ıncı kattan düştü

İzmit’in Alemdar Caddesi’nde bulunan bir iş hanının dış cephesine reklam ilanı için boya yapan bir işçi, iskelenin iplerinin kopmasıyla 6. kattan aşağıya düştü. Cengiz Şalcı, Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

 İzmit Alemdar Caddesi’nde bulunan bir iş hanının dış cephesine reklam yazısı yazan Cengiz Şalcı, iskeleyi tutan iplerin kopmasıyla 6. kattan aşağıya düştü.

Caddede vatandaşlar toplanırken, polis ekipleri, ambulansa yol açabilmek için vatandaşları dağıtmaya çalıştı. Meraklı gözlerle yerde yatan işçiyi görmeye çalışan vatandaşları, polis ve zabıta ekipleri uzaklaştırmak istedi. Vatandaşların bazıları ise kendilerini uzaklaştırmak isteyen zabıta ekiplerine tepki gösterdi.

Ambulanstan önce, cadde üzerinde bulunan hastaneden olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı işçiye ilk müdahaleyi yaptı. Cengiz Şalcı, daha sonra Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. İnce bir iple kurulan iskelenin düşmesinin normal olduğunu dile getiren vatandaşlar, "Kaldırımdan geçiyorduk. Bir bağırma sesi duyduk ve ardından yere düşen işçiyi gördük. Bu kadar ince ip kullanılırsa, böyle bir kaza da kaçınılmaz olur" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2005 Perşembe 12:22:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?