2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Bülent Bölükbaşı Kocaelispor'da

Kocaelispor geçtiğimiz sezon Gaziantepspor forması giyen Bülent Bölükbaşı ile 2 yıllık sözleşme imzalarken, Denizlisporlu Julio Sezar ile de 3 yıllığına anlaşmaya vardı.


Kocaelispor, Bülent Bölükbaşı ile 1 yıl ve 1 yılda opsiyonlu olarak 2 yıllık sözleşme imzaladı. İmza töreninde konuşan Kocaelispor Başkanı Serhan Gürkan, "Bülent gibi başarılı bir futbolcu ile süper ligdeki ilk transferimizi yaptık. Kendisine ve Kocaelispor'a hayırlı olur" dedi. Bülent Bölükbaşı ise Kocaelispor ile anlaşmaktan mutlu olduğunu dile getirdi. İmza törenin ardından Bülent'e Kocaelispor forması giydirildi. Kocaelispor transfer komitesi başkanı Muammer Çelik Denizlispor'da forma giyen Brezilyalı
Julio Sezar ile 3 yıllık bir anlaşma sağladıklarını belirterek, "Sezar'ın avukatı ile ön protokolü imzaladık. Önümüzdeki hafta Çarşamba günü de kendisi ile sözleşme imzalayacağız. Dış transferde 3 futbolcu ile anlaştık. Onlar ile görüşmek için yurt dışına çıkıyorum. Ayrıca 3 yerli futbolcuyla da her konuda anlaştık önümüzdeki günlerde imzaları attıracağız" dedi.

..
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2008 Perşembe 02:46:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?