2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Büyükşehir ailesi piknikte buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde çalışanları bir araya getirip, kaynaştırmak amacıyla, aileleri ile birlikte piknik düzenledi. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun da çalışanları yalnız bırakmadığı pikniğe gelenler, ünlü sanatçı Ebru Gündeş’in verdiği konserle coştu.

10 BİN KİŞİ KATILDI

Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen pikniğe, hem kendi bünyesinde, hem de bağlı şirketlerde çalışanlar aileleri ile birlikte katıldı. Gölcük Kadırga Yaylası’nda düzenlenen pikniğe gidenler, belediye otobüsleri ile piknik yapılacak alana taşındı. Yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı piknikte, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir Başkan Vekili İlyas Şeker, Genel Sekreter Münir Karaloğlu, Yazlık Belediye Başkanı Sebahattin Ersoy, Hisareyn Belediye Başkanı Sebahattin Şikşem ve Büyükşehir Belediyesi yöneticileri, pikniğe katılan çalışanları yalnız bırakmadı.

HER TÜRLÜ ETKİNLİK VARDI

“Kocaeli Büyükşehir Ailesi 2008 Pikniği” adı altında yapılan piknikte her şey mükemmel oldu. Çimenlerin üzerinde yapılan piknikte doğa ile baş başa kalarak, ailece kaynaşma fırsatı bulan Büyükşehir çalışanları, keyifli bir gün geçirdi. Çocuklar için palyaçolar bol bol gösteri yaptı. Animatörler ise çocukların yüzlerini boyatıp, çeşitli oyunlar oynamalarını sağladı, balonlarla birlikte şapka yapılıp, çocuklara dağıtıldı. Kısa sürede kaynaşan aileler ise bol bol horon oynayıp, halay çektiler. Koro halinde şarkılar söylenirken, herkes adeta coştu. Antikkapı tarafından pikniğe katılan herkese et, pilav, ayran ve su ikram edildi. Ayrıca yemeğin dışında piknik süresince eğlenenlere çay, kağıt helva, macun, patlamış mısır ve dondurma ikram edildi.

HER AİLEYİ GEZDİ

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, piknikte çalışanlar ve aileleri ile tek tek ilgilendi. Kurulan her masayı gezen Başkan Karaosmanoğlu, ailelerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Her zaman olduğu gibi yine çocukların ilgi odağı haline gelen Karaosmanoğlu, onları kucağına alıp, doya doya sevdi. Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli genelinde elde edilen başarının gerçek mimarlarının çalışanlar olduğunu belirterek, onları aileleri ile birlikte kutladı.

EBRU GÜNDEŞ COŞTURDU

Büyükşehir Belediyesi, çalışanlarının müzik keyfini de unutmadı. Pikniğe katılan ünlü sanatçı Ebru Gündeş, şarkıları ile herkesi coşturdu. Kucağına verilen bebeği seven sanatçıya pikniğe katılanlar tarafından bol bol kiraz, dolma ve börek ikram edildi. İkramları geri çeviremeyen sanatça, “Perhizimi bana bozdurmayın” uyarısında bulundu. Sanatçı, sevenleri ile birlikte söylediği şarkıları ile eğlenmeye gelen Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına müzik ziyafeti sundu. Sahnede 1.5 saat süre kalan ve hem eski, hem yeni eserlerinden şarkılar söyleyen sanatçı, pikniğe katılanlar tarafından ayakta alkışlandı.

BAŞARININ KUTLAMASI

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlyas Şeker, Ebru Gündeş’e çiçek vererek, katımlarından dolayı teşekkür etti. Şeker, Kocaeli’nin çehresinin değiştiğini, 4 yılda çağ atladığını, bunu da çalışanlarla birlikte başardıklarını belirterek, “Bu başarımız hepimizin başarısıdır. Bundan sonra da birlikte daha büyük başarılara imza atarak, kentimizi Avrupa’nın en güzel kenti haline getireceğiz. Biz büyük ve güçlü bir aileyiz” dedi.

..
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2008 Pazar 15:24:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?