2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Çakıcı, cezaevinde hastalandı

Kandıra F Tipi Cezaevi'nde yatan Alaattin Çakıcı, aniden rahatsızlanınca Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Daha evvel de sağlık problemleri bulunan Alaattin Çakıcı, sabah saatlerinde kaldığı koğuşta rahatsızlandı. Şiddetli göğüs ve boyun ağrısı şikayetleri ile gardiyanlar tarafından revire kaldırılan Çakıcı'yı cezaevi doktorları muayene etti. Revir doktorları tarafından Kocaeli hastaneye sevki yapılan Çakıcı, acil olarak hazırlanan cezaevi ambulansıyla Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne getirildi. Jandarma, hastane ve çevresinde geniş güvenlik tedbirleri aldı. Çakıcı hastaneye getirildiğinde, hastane giriş ve çıkışları hasta ve ziyaretçilere kapatıldı. Çakıcı, jandarmalar tarafından ambulanstan indirilerek acil servisten poliklinikler bölümüne alındı. 

Hastaneye jandarmanın geniş güvenlik tedbirleri altında getirilen Çakıcı, polikliniklere götürülürken, kendisine hastalığıyla ilgili sorulan soruları cevapladı. Çakıcı, daha önce kalp ve boynundan problemleri olduğunu, tedavi olmak için hastaneye getirildiğini söyledi. Dahiliye ve göğüs hastalıkları polikliniklerine jandarmalar tarafından götürülen Çakıcı, burada cerrahlar ve uzman doktorlar tarafından muayene edildi. Hastaneye getirilen Çakıcı'nın oldukça bitkin ve halsiz olduğu gözlendi. 

Vatandaşların meraklı bakışları altında jandarmalar tarafından radyoloji bölümüne götürülen Çakıcı, daha sonra bir dizi tetkikten geçirildi. MR, röntgen, tomografi ve ultrasonu çekilen Çakıcı, son olarak gastroloji polikliniğine götürüldü. Burada doktorlar tarafından bir dizi muayeneden geçirilen Çakıcı, 2 saat süren yoğun bir koşuşturmanın ardından hastanede muayenesi tamamlanarak cezaevine götürüldü.
Çakıcı geçtiğimiz günlerde de şiddetli göğüs ve boyun ağrısı şikayetiyle Kocaeli Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılmış, doktorlar kalp damarlarından birinin tıkalı olduğunu, acilen anjiyo olması gerektiğini söylemiş, Çakıcı ameliyat yerine ilaçla tedavi olmayı tercih etmişti.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2008 Pazartesi 15:34:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?