30
Nisan
2024
Salı
KOCAELİ

Çakıcı hastaneye kaldırıldı

Kandıra F Tipi Cezaevi'nde yatmakta olan Alaattin Çakıcı, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Alaattin Çakıcı sabah saatlerinde kaldığı koğuşta aniden rahatsızlandı. Şiddetli göğüs ve boyun ağrısı şikayetleri ile gardiyanlar tarafından revire kaldırılan Çakıcı'yı, cezaevi doktorları muayene etti. Yapılan muayene sonrasında doktorlar Çakıcı'yı acil olarak Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk ettiler. Sevki yapılan Çakıcı acil olarak hazırlanan cezaevi ambulansı ile Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne getirildi. 

Jandarma, hastane ve çevresinde geniş güvenlik tedbirleri aldı. Çakıcı hastaneye getirildiğinde, hastane giriş ve çıkışları hasta ve ziyaretçilere kapatıldıktan sonra, Çakıcı jandarmalar tarafından ambulanstan indirilerek acil servise alındı. 

Alınan geniş güvenlik tedbirleri acil servisin içinde de sürdü. Hastaneye getirilen Çakıcı'nın oldukça bitkin ve halsiz olduğu gözlendi. Şiddetli göğüs ağrısı ile şiddetli boyun ağrısı çeken Çakıcı kardiyologlar ve beyin cerrahları tarafından muayene edildi. 1 saat süren muayene sonrasında doktorlar kalp damarlarından biri tıkalı olan, bu yüzden şiddetli göğüs ağrısı çeken Çakıcı'ya acilen anjiyo olmasını tavsiye etti. Boyun ağrısı için ise Çakıcı'nın boynunda fıtık tespit edilerek ilaçla tedavi olması tavsiye edildi. Hastanede muayenesi tamamlanan Çakıcı geniş güvenlik tedbirleri altında jandarmalar tarafından hastanenin acil servisinden ambulansa bindirilerek, Kandıra F Tipi Cezaevi'ne götürüldü. 

Çakıcı geçtiğimiz günlerde de aynı şikayetlerle ilgili İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılmış ve muayene edilmişti.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2007 Cuma 14:23:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?