30
Nisan
2024
Salı
KOCAELİ

Cami tuvaletinde altın vuruş

İZMİT'in Bekirpaşa Semtindeki Zincirlikuyu Camii'nin tuvaletinde, koluna aşırı miktarda eroin enjekte eden müzisyen 27 yaşındaki Serhat Keskin'in cesedi bulundu. Evli ve 2 çocuk babası Keskin'in 2 gün önce İstanbul Bakırköy'deki Alkol ve Madde Bağımlılığı Araştırma, Tedavi ve Eğitim Merkezi'nden (AMATEM) taburcu edildiği öğrenildi.

İzmit'in Yenişehir Mahallesi'nde oturan ve düğünlerde orkestra ile birlikte org çalan Serhat Keskin'in cesedi bu sabah Zincirlikuyu Camii'nin tuvaletinde bulundu. Yanında enjektör de bulunan Serhat Keskin'in, koluna aşırı miktarda eroin enjekte anlaşıldı.

Kimliğinin belirlenmesi üzerine ekiplerle birlikte olay yerine gelen kayınpederi Durmuş Dokuz, damanının daha önce de bağımlılıktan kurtulmak için AMATEM'de tedavi gördüğünü, son olarak gittiği tedaviden de iki gün önce döndüğünü anlattı. 

Bu sabah kendilerine bir şey söylemeden evden çıktığını anlatan Durmuş Dokuz, “Bu illetten kurtulmak için büyük bir mücadele veriyordu. Son tedavinin ardından hepimiz umutlanmıştık. Sabah erken saatte evden çıktı. Sonra burada cesedinin bulunduğu haberi geldi” diyerek uyuşturucu satılcılarına da lanet yağdırdı

Hürriyet internet
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2007 Çarşamba 13:51:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
semih IP: 88.248.90.xxx Tarih : 22.01.2008 11:50:21

adım semih 21 yaşındatım yaklasık dort sene eroin içtim bırakmak için heryolu denedim amatem.balıklırum olmadı yapamadım brakamadım askerlik zamanım gelmişti artık tek ümidim asker ocagıydı burda brakacagımdan emindim bu savaşı kazanmakda kararlıydım çok direndim ama olmadı o beni gene yenmişti savaşı kaybetmiştim yani ve askerden firar ettim çok pişmandım ama çaresizdim 16 gun firarda kaldım hergun aşırı dozda eroin içiyordum artık kaybedecegim hiçbirşey yok diye duşunuyordum taki bir kandil gunune kadar polisler tarafınden asker firarı oldugum için yakalanmıstım ilk once as.iz. komutanlıgı sonrada askeri cezaevi bana 7 ay ceza verdiler cezaevinde kadıgım gunlerde acılar içinde bu lanetten kurtuldum şimdi askerdeyim ve cok başarılı bir askerim umutlarım hayallerim var artık ve cok mutluyum hayat yaşamak buymuş aslında allah herkese sabır versin bunu bırakmak zor ama çok iyi bi şey....