5
Mayıs
2024
Pazar
KOCAELİ

Cani anne adliyeye sevk edildi

BEBEK KATİLİ ANNE ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Kocaeli'nde 3 günlük bebeğini iple boğduktan sonra çöpe atan anne adliyeye sevk edildi.

1 Ocak tarihinde doğurduğu kız çocuğunu istemeyen anne Sezin S., iddiaya göre 3 günlük bebeğini önce çamaşır ipi ile boğdu, ardından canlı canlı çöp kutusuna attı. Çöp kutusunda boğazı kesik olarak bulunan bebeği yaşatmak için sağlık ekipleri büyük mücadele verdi ancak başarılı olamadı. Bebeğin kolunda bulunan bilezikten yola çıkan polis, anne Sezin S.'yi Karabaş Mahallesi Aksu Sokağı'ndaki evinde yakaladı. Anne suçunu itiraf ederken çocuğun gayrimeşru bir ilişki sonucu doğduğunu söyledi.

Sezin S.'nin, 1 Ocak 2010 tarihinde Alikahya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde sezaryenle 3 kilo 450 gram ağırlığında bir kız çocuğu dünyaya getirdiği, 2 hastanede yatıp çocuğu ile birlikte taburcu edildiği gün bindiği minibüsten Yahya Kaptan Mahallesi'nde inip bir süre düşündükten sonra bakkaldan satın aldığı iple bebeği boğup çöpe attığı öğrenildi. Sezin S.'nin ayrı yaşadığı eşinden bir çocuğu olduğu ve Köseköy Rehabilitasyon Merkezi'nde bakıcı anne olarak çalıştığı öğrenildi.

Çocuğunun babasının ismini bir türlü vermeyen anne, yapılan sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Sezin S., adliyeye sevk edilirken yüzünü kapüşonla kapatarak gizledi.

BEBEK KATİLİ ANNE ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2010 Salı 12:14:02
Güncelleme :5 Ocak 2010 Salı 14:29:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?