5
Mayıs
2024
Pazar
KOCAELİ

Canlı yayında intihara kalkıştı

CANLI YAYINDA İNTİHAR ŞOV

Kocaeli'nde, depremin yıl dönümü sebebiyle televizyon kanalında canlı yayına katılan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, karşıdaki binada intihara teşebbüs eden genci görünce şaşkına döndü. Çatıdaki gencin yanına giderek ikna edilmesini sağlayan Başkan Doğan, hapishaneden yeni çıkan şahsa iş sözü verdi.

İzmit Belsa Plaza önünde 17 Ağustos 1999 depremiyle ilgili bir televizyon kanalına röportaj veren İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, karşı binada çatıya çıkarak intihara teşebbüs eden genci görünce büyük bir şaşkınlık yaşadı. Cezaevinden birkaç gün önce çıktığı ve işsiz olduğu öğrenilen Cevat G., binanın 5. katından atlamaya kalktı. Binanın çatısına çıkan Belediye Başkanı Doğan, intihar etmek isteyen genci ikna etmek için uzun süre uğraştı.

Bu sırada binanın aşağısında toplanan insanlar ve televizyon kanalları olayı bir film sahnesi gibi izledi. Uzun uğraşların ardından gencin ikna edilmesiyle vatandaşlar rahat bir nefes aldı. Cevat G., olay yerine çağırılan itfaiyenin merdiveniyle aşağı indirildi. Başkan Doğan, makamına götürdüğü gence iş sözü verdi.

CANLI YAYINDA İNTİHAR ŞOV
CANLI YAYINDA İNTİHAR ŞOV
CANLI YAYINDA İNTİHAR ŞOV
İHA
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2010 Salı 16:03:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?