6
Mayıs
2024
Pazertesi
KOCAELİ

Çayırova’ya kuyumcular kenti

ÇAYIROVA’YA KUYUMCULAR KENTİ KURULUYOR

Kocaeli’nin Çayırova ilçesine, İstanbul Kapalı Çarşı’nın bir benzeri olacak olan Çayırova Kuyumcular Kenti inşa ediliyor. Çayırova Asia Gold Center adıyla inşa edilecek olan kuyumcular kentine büyük markalardan yoğun talep geldi.

Asi Grup, gelişmeye açık ve henüz değerini bulmamış, ancak çok kısa sürede gerçek değerine ulaşacak şehirlerin kavşak noktalarında hedeflediği küçük ama etkili alışveriş merkezlerinden birini, Kocaeli’nin en iyi gelişen bölgelerinden Çayırova Şekerpınar’a inşa etmek için kolları sıvadı.

TEM Yolu ve E-5 in birbirlerine bağlandığı yolun tam ortasında, mevcut 25 bin konuta ve TOKİ tarafından yapılması düşünülen 100 bin konuta yakınlığıyla 1 zemin ve 3 kattan oluşan toplam 12 bin 500 metre karelik kapalı alana sahip olacak olan Çayırova Asia Gold Center 2012 yılında hizmete açılacak.

2 bin 900 metrekareden oluşan zemin katta market, eczane, kuru temizleme, giyim, takı mağazaları, elektronik mağazalar; bin 680 metrekare kapalı bin 210 metrekarelik teraslı giriş katta banka, döviz bürosu, giyim, cafeler yer alacak.

Bin 280 metrekareden oluşan birinci kattın tamamı ise bölgenin ihtiyacını karşılayacak toptancı kuyumcular ve mağazaları yer alacak. 450 metrekare kapalı bin 230 metrekarelik deniz manzaralı teras katta da bölgenin yapısına uygun lüks bir restaurant inşa edilecek.

Etrafından 9 OSB, 2 bankacılık merkezi yüzlerce sanayi kurulu ve binlerce konut bulunan ve 20 milyon dolara mal olacak olan Çayırova Asia Gold Center, yatırımcıların yoğun talebi ile karşılaştı.

Gayrimenkul sektörünün güçlü firmalarından Realty World Center Gayrimenkul’ün satış, kiralama ve danışmanlığını üstlendiği Çayırova Asia Gold Center İstanbul Anadolu yakasındaki kuyum sektörünün da tamamına hitap edecek.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2011 Salı 16:09:01
Güncelleme :1 Şubat 2011 Salı 16:13:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?