5
Mayıs
2024
Pazar
KOCAELİ

Çelik açlık grevini sürdürüyor

KOCAELİSPOR BAŞKANININ AÇLIK GREVİNDE 2. GÜNÜ

Kocaelispor Başkanı Muammer Çelik, takıma destek çağrısı için başlattığı açlık grevine devam ediyor.

Kocaelispor Başkanı Muammer Çelik, şehrin ileri gelenlerinin takıma sahip çıkmaması üzerine başladığı açlık grevinde 2. güne girdi. Sefa Sirmen Tesisleri'nde kurduğu çadırda açlık grevini sürdüren Çelik, bugün çadırına gelen ziyaretçilerini ağırladı. Çelik'i ziyarete gelenler arasında bulunan Kocaelispor Kaptanı Serdar Topraktepe, "Kocaelispor büyük ve güzide bir kulüptür. Tabii ki bu durumda olmayı kimse istemez. Biz takımımıza sahip çıkıp, her şeye rağmen mücadele etmeyi sürdürüyoruz. Başkanımızın bir tepkisi var, biz futbolcular olarak sahaya çıkıp Kocaelispor'u en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz" dedi.

Kocaelispor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan ise, "Bu başkanın kendi almış olduğu bir karar. Göreve geldikten sonra Kocaelispor için ciddi gayretler içinde olan başkan, verilen bazı sözlerin yerine getirilmediği kanaatiyle böyle bir karar aldı" şeklinde konuştu.

Tesislere kurduğu çadırda gazetecilerin sorularını cevaplandıran Muammer Çelik, "Eğer açlık grevine rağmen insanların duyarsızlığı devam ederse ben bunu ölüm orucuna kadar getirmek niyetindeyim. Kocaelispor'u ele alacaklar, masaya oturacaklar. Sanayi Bakanımız, Büyükşehir Belediye Başkanımız, Kocaeli Valimiz, sanayicilerimiz bir araya gelecek, 'Bu hastayı biz nasıl iyileştiririz?' diyecekler. İyileştirecekler ve ben de açlık grevini bırakacağım" dedi.

Çelik açlık grevine devam ederken, diğer tarafta takım idman yaptı.

KOCAELİSPOR BAŞKANININ AÇLIK GREVİNDE 2. GÜNÜ
KOCAELİSPOR BAŞKANININ AÇLIK GREVİNDE 2. GÜNÜ
KOCAELİSPOR BAŞKANININ AÇLIK GREVİNDE 2. GÜNÜ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Mart 2010 Salı 17:39:00
Güncelleme :17 Mart 2010 Çarşamba 00:26:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?