5
Mayıs
2024
Pazar
KOCAELİ

Cemevlerinden başkana ziyaret

CEMEVLERİNDEN BAŞKAN KARAOSMANOĞLU'NA ZİYARET

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, il genelindeki Cemevleri'nin temsilcilerini kabul etti.

Kocaeli'nde bulunan Cemevleri yöneticileri, Başkan Karaosmanoğlu'nu Büyükşehir'in Gebze'deki hizmet binasında ziyaret etti. Cemevleri'nin yöneticileri, 16 Ağustos tarihinde Hacı Bektaş'ta düzenlenecek etkinlikler öncesinde 800 kişilik kafileyle katılım sağladıklarını, toplamda bin 400 kişinin Kocaeli'den programa katılacağını söyledi. Cemevleri'nin yöneticileri, ''Kocaeli adına Hacı Bektaş'ta yaptığınız güzelliklerden dolayı çok mutluyuz. Hacı Bektaş'a gidenler ve orada Büyükşehir'in yaptığı hizmeti görenler size teşekkür ediyor'' dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak, yaptıkları hizmetlerle Hacı Bektaş'ta bir model oluşturmak istediklerine değinen Karaosmanoğlu, ''Hacı Bektaş Veli, toplum önderi, büyük bir insandır. Topluma verdiği mesajların çok iyi anlatılması gerekir. Toplumu aydınlatan kilometre taşlarından birisidir. O gönül zenginliği çok önemli ve değerlidir'' diye konuştu.

Büyükşehir'in Hacı Bektaş'ta yaptığı hizmetlerin diğer illerden gelenler tarafından çok beğenildiğini dile getiren Cemevleri'nin yöneticileri, Başkan Karaosmanoğlu'na bir hediye takdim etti.

CEMEVLERİNDEN BAŞKAN KARAOSMANOĞLU'NA ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2010 Cumartesi 12:38:05
Güncelleme :14 Ağustos 2010 Cumartesi 17:13:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?