2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Cemevlerinden hizmet teşekkürü

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli’deki cemevlerinin başkan ve yöneticilerini Gebze’de ağırladı. Cemevlerinin yöneticileri, Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür etti.
CEMEVLERİ’NİN BAŞKANLARI ZİYARET ETTİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Gebze’deki hizmet binasında gerçekleşen ziyarette Gebze Cem ve Kültürevi Başkanı Hüseyin Karatay, Çayırova Cemevi Başkanı İbrahim Demiray, Darıca Cemevi Başkanı Ali Usanmaz, Derince İmam Hüseyin Cemevi Başkanı Hüseyin Güngör ile Kocaeli’deki cemevlerinin yöneticileri hazır bulundu.
HACI BEKTAŞ’TA KOCAELİ AĞIRLIĞI
Kısa süre önce Hacı Bektaş Veli Anma Etkinlikleri’ne katıldıklarını hatırlatan cemevi yöneticileri, Büyükşehir’in ulaşımdan konaklamaya kadar kendilerine verdiği hizmetten ötürü Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkürlerini iletti. Etkinliklere Kocaeli’den 9 otobüsle gittiklerini ve 2 gece kaldıklarını aktaran Cemevi yöneticileri, ‘’Ulaşımda, konaklamada ve yemek hizmetinde sorun yaşamadık. Bu yıl aramızdaki bayanların da sayısı oldukça fazlaydı. Kocaeli, Hacı Bektaş’taki etkinlikte ağırlığını koymuş, bunu hissettik’’ dedi.
KOCAELİ, TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLDU
Cemevleri’nin yöneticileri, ‘’Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Hacı Bektaş’ta büyük hizmetleri var. İnsana yakışır hizmetler yapılmış. Kocaeli, Hacı Bektaş’ta ulaşımda olsun, konaklamada olsun Türkiye’nin tüm illerine örnek olmuş. Kocaeli Büyükşehir, orada her şeyi insan için düşünmüş, insan için yapmış. Elbette azda olsa sıkıntılarımız var, ama yine sizin katkılarınızla önümüzdeki yıllarda bunları aşacağımızı düşünüyoruz’’ ifadesini kullandı.
GÜZELLİKLER GEBZE’YE DE YANSIDI
Büyükşehir’in Gebze’deki hizmetlerine de değinen Cemevleri temsilcileri, ‘’Hacı Bektaş’taki güzelliğin Gebze’ye de yansıyacağını düşünmüştük, böyle olduğunu da mutlulukla görüyoruz’’ şeklinde konuştu. Hacı Bektaş Veli’nin Türk kültüründeki önemine değinen Başkan Karaosmanoğlu da, ‘’Hacı Bektaş Veli gibi kişiler, Anadolu’yu aydınlatan insanlar, onlara layık olmamız lazım. Oraya gidenler Hacı Bektaş’ı daha iyi anlamalı, daha iyi tanımalı’’ dedi.
HİZMETLERİ BİRLİKTE YAPIYORUZ
Başkan Karaosmanoğlu, “Hacı Bektaş’ta olsun, Gebze’de olsun, bu hizmetleri yapan bizler değiliz, sizlersiniz. Bunları birlikte yaptık. Daha örnek, daha güzel hizmetler sunmaya devam edeceğiz. Büyükşehir, hizmet kurumudur. Vatandaşlarımızın mutluluğu, huzuru, gönül rahatlığı için her şeyi düşünüyoruz. Bizim hiç kimseye karşı önyargımız yok. İnsan sevdiğine değer verir. Bizde vatandaşlarımızı seviyoruz ve onlara değer veriyoruz’’ yorumunu yaptı. Cemleri’nin yöneticileri Başkan’a, Hacı Bektaş hatırası olarak getirdikleri mermer sütunları bulunan bir saat hediye etti.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2008 Cuma 05:24:35
Güncelleme :29 Ağustos 2008 Cuma 05:28:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?