5
Mayıs
2024
Pazar
KOCAELİ

Cenaze dönüşü kaza: 2 ölü

ÖLÜM, CENAZE DÖNÜŞÜ YAKALADI

Tokat'ta yaşayan bir akrabalarının cenazesinden dönen aile, Kocaeli'nde trafik kazası geçirdi. Kazada 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, TEM otoyolu Çenedere viyadüğünde meydana geldi. Serkan Tapar idaresindeki 34 BY 8262 plakalı otomobil, aşırı sürat sebebiyle kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Otomobil birkaç takla attıktan sonra durabildi. Yoldan geçen vatandaşların kazayı haber vermesi üzerine, olay yerine çok sayıda ambulans ve polis sevk edildi.

Otomobilde bulunan 5 kişiden Yunus Erol ve Duran Tapar hayatını kaybederken, Ünal Tapar, Yalçın Erol ve Serkan Tapar yaralanarak çeşitli hastanelere kaldırıldı. Ölen Duran Tapar'ın oğlu olduğu öğrenilen Serkan Tapar'ın hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Ailenin, Tokat, Niksar'da ikamet eden enişteleri Osman Tapar'ın cenazesinden döndükleri öğrenildi. Kazayı duyan yakınları hemen Kocaeli'ne gelerek cenazeleri morgdan teslim aldı. Yunus Erol ve Duran Tapar, bir gün önce yakınlarının cenazesine katıldıkları Tokat'ta toprağa verilecek.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2010 Çarşamba 16:14:03
Güncelleme :6 Ekim 2010 Çarşamba 18:19:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?