20
Nisan
2024
Cumartesi
KOCAELİ

Çevreci otobüsler sefere çıkıyor

Büyükşehir Belediyesi doğal gazla çalışan 40 çevreci otobüsü Kocaeli'nin hizmetine sunuyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, özel halk otobüslerini vatandaşların daha konforlu seyahat edebilir hale dönüştürmek için 40 adet doğal gazlı otobüsü yollara çıkarıyor. Çevre dostu otobüslerin 20 adetlik ilk kısmı 21 Eylül Cumartesi günü14.30'da Doğu Kışla Parkı'nda yapılacak törenle Kocaeli'nde toplu taşıma hizmeti vermeye başlayacak. Törende ünlü perküsyon sanatçısı Okay Temiz araçların üzerinde gösterisini sergileyecek.

TÖREN DÜZENLENECEK

Büyükşehir Belediyesi şehir içi trafiğin daha konforlu ve rahat işleyebilmesi için hayata geçirdiği çalışmalarına bir yenisini ekledi. Trafikte vatandaşların sıklıkla kullandığı özel halk otobüslerinde dönüşüme başlayan Büyükşehir, bu kapsamda 40 adet yeni doğal gazlı otobüsü ulaşım hizmetine sunuyor. Derince ve İzmit kent merkezinde toplu taşıma hizmeti veren S.S. 5 No.lu Şehiriçi Kooperatifi'nde 40 adet 12 metrelik otobüsün ilk partisi 21 Eylül Cumartesi günü saat 14.30'daki törenle teslim alınıyor.

OKAY TEMİZ'DEN İLGİNÇ GÖSTERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun ev sahipliğinde Doğu Kışla Parkı'nda yapılacak teslim töreninde, otobüslerden birinin üzerine ünlü perküsyon sanatçısı Okay Temiz tarafından gizli mikrofonlar yerleştirilecek. Okay Temiz araçlara değişik sopalarla vurarak unutulmaz bir gösteri yapacak. Ritmlerle oluşacak yüksek tempolu müziğe, saksafon ve zurna da eşlik edecek. Gösterinin bir bölümünde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi şoförleri de otobüsle müzik yapacak. -  

iha
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2013 Perşembe 18:23:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?