2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

CHP aday adayı reçeteyi sundu

CHP'den Gebze Belediye Başkanlığı'na aday adayı olan Dr. Semih Dinç, Gebze'nin son 15 yıldır psikolojisinin bozulduğunu belirterek, 11 kişilik kurmay ekibi ile birlikte hazırladığı reçeteyi sundu.

Yerel seçimler öncesi Gebze'de aday adaylığı yarışı hızlanırken, CHP'den aday adayı Dr. Semih Dinç, düzenlediği basın toplantısında, 16 bilim adamı ile ortaklaşa yürüttüğü proje çalışmasını bölümler halinde Gebze kamuoyu paylaştı.

Gebze'ye hasta-doktor ilişkisi ile baktığını söyleyen ve Gebze'nin reçetesini 16 bilim adamı ile birlikte hazırladıklarını ifade eden Dinç Gebze'nin psikolojisinin bozulduğunu her 100 Gebzeliden 60'ının sosyal ve kültürel eksiklikler, yaşama alanlarının darlığı, ekonomik sorunlar nedeniyle bunalım geçirdiğini ifade etti.

Sosyal projelerini kaynakları ile birilikte açıklayan Dinç, Gebze'nin yeniden planlanması, sabit semt pazarları, her mahalleye sosyal donatı ve spor alanları, piknik alanları, izci kampları, raylı sistem, yeni terminal binası, alışveriş merkezleri, ibadet alanlarının korunması ve desteklenmesi, özellikle kadınlara yönelik kurslar ve bu kurslardan gelir getirecek çalışmalar yapılması gibi önemli projelerini anlattı.

Dİnç, "Siyasette söz insanın namusudur. Dürüst ve namuslu siyaset yapılmadığı takdirde siyaset kokuşur. Siyaset ağlama ve gerekçe gösterme mekanı değildir. İnanmak ve çalışmak gerekir. Ben aday gösterildiğim gün mal varlığımı açıklayacağım ve her yıl mal varlığımı kamuoyu ile paylaşacağım. Aday gösterilmem halinde 500 bin YTL'lik bütçe oluşturduk. Bu bütçede hiçbir karşılık beklemeyen 300 arkadaşımızın bin ile 5 bin YTL arasındaki bağışlarından oluşacak ve bu bağışlar kamuoyuna açıklanacak. 2 bin 850 kişiden oluşan gönüllü ordusu ile çalışma yapıyorum. Onlar kanalı ile 40 bin insana ulaştım. Çalışma grubum içerisinde 2 bin 200 kadın gönüllü yer alıyor. Bunların büyük bir çoğunluğu daha önce başka bir siyasi partiye oy verenler. Şu ana kadar 375 toplantı yaptım. Bu toplantıların tümü CHP'nin en az oy aldığı yerleşim birimlerinde gerçekleşti" diye konuştu

iha
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2008 Perşembe 23:25:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?