5
Mayıs
2024
Pazar
KOCAELİ

CHP'de ön seçim hazırlığı

CHP'DE ÖN SEÇİM HAZIRLIĞI

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Hikmet Erenkaya, geride kalan referandum ve 2011'de yapılacak genel seçimlerle ilgili basın toplantısı düzenledi.

CHP Kocaeli il binasında düzenlenen toplantıda konuşan Erenkaya, "Şu anki hedefimiz referandum öncesi vatandaşa verilen sözlerin tutulup tutulmadığını kontrol etmek olacaktır" dedi.

Bolu Abant'daki alınan kararlar gereği genel seçimler öncesi parti içerisinde ön seçimler yapılacağını anlatan Erenkaya, "2011'de yapılacak genel seçimler için teşkilatlarımız çalışmalarına başladı. 2011'de yapılacak seçimler referandum gibi olmayacak. 2011 genel seçimleri öncesinde parti içi ön seçimler yapılacak. İnanıyorum ki ön seçimler ile Cumhuriyet Halk Partisi tek başına iktidar olacaktır" diye konuştu.

Erenkaya, tekrar milletvekilliğine aday olup olmayacağı hakkında sorulan bir soruya ise, "Ben partim için elimden geleni yaptım. Bana ihtiyaç olursa tekrar aday olurum, ama partide bir ön seçim yapılacak. Benden daha iyi bir arkadaşımız çıkarsa önünü açarım" cevabını verdi.

CHP'DE ÖN SEÇİM HAZIRLIĞI
İHA
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2010 Pazartesi 16:04:00
Güncelleme :11 Ekim 2010 Pazartesi 16:10:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?