30
Nisan
2024
Salı
KOCAELİ

CHP'li, AKP'li arkadaşını bıçaklayarak öldürdü

Kocaeli’nin Gebze İlçesi’ne bağlı Çerkeşli Köyü’nde kahvede seçimlerle ilgili tartışan iki arkadaşın kavgasında kan döküldü.

CHP’li olduğu belirtilen Turgut Çınar, AKP’yi savunan Davut Karagöz’ü göğsünden bıçaklayarak öldürdü.

Köy kahvesinden seçim sonuçlarıyla ilgili olarak aralarında sohbet eden CHP’li 56 yaşındaki Turgut Çınar ile AKP'li olan arkadaşı 54 yaşındaki Davut Karagöz arasında tartışma çıktı. İki kişi arasında tartışma sırasında alaycı sözler de sarfedilince kavga başladı. Sohbetle başlayan, kavgaya dönüşen tartışmanın ardından sinirlerine hakim olamayan iki kişinin birbirlerini yumrukladığı kavgada, Turgut Çınar, Davut Karagöz’ü göğsünden bıçakladı.

Vatandaşların araya girerek ayırdığı kavgada göğsünden yaralanan Davut Karagöz, otomobille Gebze Özel Yüzyıl Hastanesi’ne kaldırıldı. Bıçağın göğsüne 3 santim saplandığı Karagöz tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Aynı zamanda kalp hastası olduğu belirlenen Karagöz’ün cesedi, kesin ölüm tespiti için Adlı Tıp Kurumu’na gönderildi.

Köyde koyu CHP’li olarak tanınan Turgut Çınar olayın ardından kayıplara karıştı. Jandarma Çınar’ı yakalamak için çalışmalarını sürdürürken görgü tanıklarının da ifadesini almaya başladı. Tanıklar, ikilinin arasındaki kavganın seçim sonuçlarından çıktığı söyledi. AKP'li olan Davut Karagöz ile CHP’li olan Turgut Çınar’ın partilerin oy oranın üzerinde tartıştıkları, birbirlerine ve partilere karşılıklı ağır sözler ettiklerini söylediler.
DHA
Yayın Tarihi : 24 Temmuz 2007 Salı 13:46:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?