2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Çocuğunun katiliyle evlendi

Dokuz aylık hamile 20 yaşındaki Fatma Yılmaz, eski flörtü Kadir Kamış’ın cinayet sanığı olan kocası Cenk Pur’u cezaevinde ziyaret gitti.

Çıkışta, kocasının sevgilisi Esma Berna Karpuz tarafından bıçaklandı ve bebeğini kaybetti. Çift daha sonra boşandı.

Beraat eden Cenk Pur, doğmamış kızının ölümüne neden olan sevgilisi Berna Karpuz’la evlendi.

FATMA Yılmaz (22) İzmit’e bir çikolata fabrikasında çalışırken bir yıl flört ettiği Kadir Kamış’ı terk etti, ama sevgilisi peşini hiç bırakmadı. 18 yaşına geldiğinde bir cep telefonu dükkanı işleten 27 yaşındaki Cenk Pur’la tanıştı. 1 Mayıs 2004’te ailelerinin karşı çıkmasına rağmen düğün yaptılar, resmi nikahları ise 5 Temmuz 2006’da kıyıldı.

YEDİ SEVGİLİ

Fatma, adını koluna dövme yaptırdığı Cenk Pur’u çok seviyordu, ama eşi onu sürekli aldatıyordu. Üstelik, bu ilişkilerin resimlerini de önüne koyup "Bu senden daha güzel" diye psikolojik şiddet uyguluyor, dayak atıyordu. Fatma’ya göre evliliklerinin son döneminde Cenk Pur’un 7 kadınla ilişkisi vardı.

FLÖRTÜ ÖLDÜRÜLDÜ

Cenk Pur ve Fatma’nın kardeşi Tanju Yılmaz, bir arkadaşlarının düğün günü, Fatma’nın eski flörtü Kadir Kamış’la karşılaştılar. Kavga çıktı ve Kadir Kamış silahla öldürüldü. Polis, 10 Kasım 2007’de Fatma Yılmaz ve Cenk Pur’un da aralarında bulunduğu 22 kişiyi gözaltına aldı. Fatma üç gün sonra serbest bırakıldı. Eşi tutuklanarak sakarya Ferizli Cezaevi’ne konuldu. Aynı davada şüpheli olarak aranan kardeşi Tanju Yılmaz ise ortadan kayboldu. Fatma Yılmaz, kardeşinin öldürülmüş olmasından korkuyor.

DURAKTA BIÇAKLADI

Dokuz aylık hamile olan Fatma, 7 Haziran 2007’de kocası Cenk Pur’u ziyarete gittiğinde, kocasının yanında bir kadın gördü. Görüşme sonrasında annesiyle durakta otobüs beklerken, eşinin yanında gördüğü Esma Berna Yılmaz adlı kadın yaklaştı ve elindeki bıçağı Fatma’nın karnına sapladı. Kocaeli Üniversitesi Hastanesi’nde yapılan sezaryenle karnında ölen bebeği alındı.

BOŞANMA DAVASI

Kendisini bıçaklayıp doğmamış kızının ölümüne neden olan Esma Berna Karpuz, yakalanarak Sakarya Ferizli Cezaevi’ne konuldu. Esma Berna Karpuz’un kocasının sevgililerinden biri olduğunu öğrenen Fatma Yılmaz, sağlığına kavuşunca boşanma davası açtı. Cenk Pur, delil yetersizliğinden beraat etti. 8 Ocak 2008’de boşandılar.

KADIN SUSMASIN

Cenk Pur, altı aylık cezasını tamamlayarak hapisten çıkan Esma Berna Karpuz’la 16 Şubat 2008’de evlendi. Çok büyük acılar yaşadığını ama eski kocasının, bebeğinin katiliyle evlenmesini bir türlü anlayamadığını belirten Fatma Yılmaz, tüm yaşadıklarını, Star TV’de yayınlanan "İnci Ertuğrul Sizin Sesiniz" programında anlattı. Fatma Yılmaz, "Belki de ömür boyu bu zulme katlanacaktım. Kadınlara tavsiyem, haksızlıklara ve sindirmelere karşı asla susmasınlar. Çünkü ezikliğin sonu yok" dedi.

.
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2008 Pazar 09:49:56
Güncelleme :20 Nisan 2008 Pazar 10:30:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?