5
Mayıs
2024
Pazar
KOCAELİ

Çocuk tacizcisi böyle yakalandı

KOCAELİ'NDE 6 ÇOCUĞU TACİZ ETTİĞİ İDDİA EDİLEN ŞAHIS YAKALANDI

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde, 6 çocuğu okulda taciz ettiği öne sürülen bir kişi polis tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Kullar Vezirçiftliği'nde bulunan bir ilköğretim okuluna veli gibi giden bir kişi, ilköğretim okulunun kızlar tuvaletine girdi. Şahıs, 9 yaşındaki S.C. isimli bir kız çocuğunu eliyle taciz ettikten sonra kayıplara karıştı. Olayın ardından ağlayarak durumu öğretmenlerine anlatan çocuğun ailesi şahıstan şikayetçi oldu.

Ahlak bürosu ekipleri geniş çaplı soruşturma başlatırken, okulun güvenlik kameralarından zanlının kimliğini tespit eden polis, şahsın fotoğraflarını okullara, karakollara, otobüsle okula gelen öğrencilere dağıttı.

Bu sırada, İzmit merkezde bulunan bir ilköğretim okuluna yine aynı şekilde giren bir kişi, beden eğitimi dersine girmek için sınıfta soyunan B.G., S.G., Y.C., E.K. ve H.T. isimli kızları da taciz ettikten sonra kayıplara karıştı. Kızlardan bazıları durumu ailelerine, bazısı da öğretmenlerine söyledi. İkinci olay üzerine soruşturmayı derinleştiren ekipler, bu sefer farklı bir yol izledi. 4'er kişiden oluşan 2 özel ekip görevlendirilerek bütün ilçelerdeki okulların çevresinde bir hafta süreyle devriye gezildi. Körfez ilçesine bağlı Tütünçiftlik'te bir okulun yakınlarında eşkale benzer bir kişinin gezdiğini belirleyen ahlak bürosu ekipleri, zanlıyı okula girmeden önce kıskıvrak yakaladı.

Gözaltına alınan zanlı İ.D. (22), tacize uğrayan 6 öğrenci tarafından da teşhis edildi. Asayiş şubesinde ifadesi alınan zanlının bir fabrikada makine operatörü olarak çalıştığı, Körfez'de oturduğu ve bekar olduğu öğrenildi. İfadesinde suçlamaları kabul ettiği ancak hasta olduğunu söylediği iddia edilen İ.D., bugün öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi.

KOCAELİ'NDE 6 ÇOCUĞU TACİZ ETTİĞİ İDDİA EDİLEN ŞAHIS YAKALANDI
KOCAELİ'NDE 6 ÇOCUĞU TACİZ ETTİĞİ İDDİA EDİLEN ŞAHIS YAKALANDI
KOCAELİ'NDE 6 ÇOCUĞU TACİZ ETTİĞİ İDDİA EDİLEN ŞAHIS YAKALANDI
İHA
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2010 Cuma 17:00:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?