2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Devlet Hastanesi'nde 'alem'

Kocaeli Körfez ilçesi Devlet Hastanesi'nde şoförlerin hastaneye kadın getirip alem yaptıkları öne sürüldü.
Kocaeli'nde, bir süre önce müdür ile müdür yardımcılarının mahkemelik olduğu Körfez ilçesi Devlet Hastanesi'nde, bir kişinin valiliğe verdiği dilekçe üzerine "Alem" adı verilen soruşturma başlatıldı.

Şikayet dilekçesinde, nöbetçi şoförlerin hastaneye kadın getirip alem yaptıkları öne sürüldü.

H.A. adlı kişi, Kocaeli Valiliği’ne dilekçe vererek, hastanede nöbetçi şoförlerin gece hastaneye kadın geçtirip sabaha kadar onlarla alem yaptıklarını öne sürdü.

Valilik ihbarı Körfez Kaymakamlığı'na havale etti. Körfez Kaymakamlığı da araştırma komisyonu oluşturarak inceleme başlattı.

Hastane yetkilileri konuyla ilgili konuşmak istemezken bazı kişilerin eline geçen ve yerel basına da yansıyan soruşturma kapsamındaki ifade tutanağında, şoförlere Körfez Devlet Hastanesi şoförlerinin gece nöbet tuttukları yere kadın arkadaşları veya sevgililerini getirip sabaha kadar kaldıkları iddiası hakkında bildiklerinizi anlatmalarının istendiği, bunun yanı sıra bazı şoförlerin nöbete gelmeyip, para karşılığı başka arkadaşlarına nöbet tutturup tutturmadıklarına ilişkin sorular da yöneltildi.

İfadelerine başvurulan şoför ve hastanedeki diğer görevliler tutanaklarda iddiaları yalanladı veya bilgileri olmadıklarını söyledi.

Milliyet
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2008 Cumartesi 19:25:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?