2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Devlet Hastanesi'nde otopark rezaleti

Kocaeli Devlet Hastanesi bahçesinde ambulanslar için ayrılan yere gelişi güzel araçların park etmesi yüzünden yaralı taşıyan cankurtaranlar acile girmekte zorlanıyor. 

Kocaeli Devlet Hastanesi'nde bugünlerde tam bir otopark rezaleti yaşanıyor. Hastane idaresi tarafından acile hasta taşıyan ve hastalarını getirdikten sonra bekleme yapmalarını sağlamak amacıyla ayrılan alana hastane personeli ve hasta yakınlarının araçlarını park etmesi ambulans şoförlerini canından bezdiriyor. Uyarılara aldırmayan vatandaşların araçları ambulansların hastane bahçesine girmelerine engel olurken, ambulans şoförleri duruma tepki gösteriyor. 

Ambulans şoförleri, "Biz zamanla yarışıyoruz. Olay yerine gidip yaralıları kısa sürede hastaneye sevk ederken, hastane önüne geldiğimizde boşa zaman kaybediyoruz. Park yasağı bulunan alana yapılan gelişi güzel parklar bizim hastaneye girmemize engel oluyor. Hastaneye girsek, aracımızı park edecek yer yok. Bir tarafta yasak park, diğer tarafta anbulanslar için ayırılan yerde park sorunu. Yetkililer bu meseleye çare bulsun" dediler.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2008 Salı 16:21:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?