2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Dilovası Emniyet Müdürlüğü açıldı

Kocaeli'nin Dilovası ilçesine kurulan Emniyet Müdürlüğü teşkilatı törenle aıldı. 

Törende konuşan Dilovası Kaymakamı Hasan Göç, "Dilovası, sanayii ve artan nüfusu ile önemli bir bölge. Burada yapılacak olan hizmetler Dilovası için çok mühim" dedi. 

İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, "Orman İşletme Müdürlüğüne ait olan bu alan üzerinde binamız devralınmıştır. İlçenin yapılanmasını oluşturmak için yeni birimler kuruldu ve hizmete en uygun hale getirilmek için baştan sona tadilatı yapıldı. Resmi rakamlara göre Dilovası İlçe Emniyet Müdürlüğü 36 bin kişiye hizmet verecek. Dilovası asayiş yönünden ilimizin en sakin ilçesidir. İlçelerimiz içerisinde vatandaş, yerel ve özel sektör ile iş birliği açısından Dilovası örnek teşkil edecek bir durumdadır" diye konuştu. 

Vali Gökhan Sözer ise, "Güvenlik bir bölgede çok önemlidir. Bunun için Dilovası'nda böyle bir yer çok önemli. Dilovası'nın yakın zamanda sadece çalışan nüfusunun 50 bine yaklaşacağını tahmin ediyoruz. Burada yapılacak hizmetler gelecek için çok önemli" şeklinde konuştu. 

Konuşmaların ardından Çok Programlı Lise öğrencleri tarafından hazırlanan folklor gösterileri sunuldu. Emniyet Müdürlüğü binası ve arazisi Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait. Daha evvel Jandarma Komutanlığı olarak kullanılan 5 dönümlük arazi içinde bulunan 2 katlı binanın ve çevresinin tadilatı 223 bin YTL'ye mal oldu.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2008 Cuma 14:38:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?