6
Mayıs
2024
Pazertesi
KOCAELİ

Dilovası hizmet görmüyor

“BELEDİYE DİLOVASINA HİZMET ETMİYOR”

Dilovası Belediyesi Kurucu Başkanı Ercan Dalkılıç, Dilovası Belediyesi’nin mevcut yönetimini beceriksizlikle suçladı. Dalkılıç, “Mevcut yöneyim çok beceriksiz. İktidar partisinden olmasına rağmen Dilovası’na hizmet getiremiyor” dedi.

Ercan Dalkılıç, Dilovası Belediyesi’nin çok ciddi bir bütçeye sahip olduğunu ifade ederek, “Şu an Dilovası Belediyesi’nin bütçesi 40 trilyon. Bizim dönemimizde Dilovası, Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet sınırları içerisinde değildi. Dilovası’nıın bütün işlerini Dilovası Belediyesi kendisini yapıyordu. Şimdi bütün büyük işleri Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yapıyor” diye konuştu. Dalkılıç şöyle devam etti;

“Dilovası’nın bütün altyapı ve üstyapı hizmetlerini bizim dönemimizde bitti. Buna rağmen, şuan ki beceriksiz yönetim Dilovası’na hizmet getiremiyor. İktidar, Büyükşehir, hepsi onlardan ancak yapabildikleri hiçbir şey yok. Biz yapanı alkışlarız. Dilovası için “bir çivi çakana da çaktı” deriz. Dilovası halkının bunlara oy vermesinin sebebi, bu iktidar bize hizmet verecek diyedir. Ama şu an gördüğüm kadarıyla da bir şey yok.”

İHA
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2011 Salı 16:26:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?