5
Mayıs
2024
Pazar
KOCAELİ

Diyarbakırspor'da 3 puan sevinci

DİYARBAKIRSPOR'DA 3 PUAN SEVİNCİ

Turkcell Süper Lig'in 26. hafta karşılaşmasında Diyarbakırspor, cezası nedeniyle İzmit İsmetpaşa Stadı'nda seyircisiz oynadığı maçta Antalyaspor'u 1-0 mağlup etti.

Maç sonrası yapılan basın toplantısında maçı değerlendiren Diyarbakırspor Teknik Direktör Güvenç Kurtar, son zamanlarda kötü günler geçirdiklerini belirterek, "3 arkadaşımız kulüp tarafından 2 arkadaşımız ise kendi istekleri ile takımdan ayrıldı. Hafta içinde takım kurmakta zorlandık ve eksiklerle Kocaeli'ne geldik. Ancak haftalar sonra gelen bu galibiyet bizi gelecek için umutlandırdı. Kazandığımız için mutluyuz" dedi.

Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ise maç içersinde oyuna hükmeden, topu iyi kullanan takımın kendileri olduğunu ifade ederek, "Rakip takım altıpasa bile giremeden maçı kazandı. Oyuncumuzun ceza alanı içersindeki anlam veremediğim hareketi sonrası rakibimiz penaltı kazandı ve yenik duruma düştük. Penaltı pozisyonu sonrası 10 kişi kalmamız da kalan dakikalarda bizi olumsuz etkiledi. Kaybettik, üzgünüz bugünden itibaren bize Avrupa yolunu açacak olan Türkiye Kupası'nda Perşembe günü oyanacağımız

Trabzonspor karşılaşmasına hazırlanacağız" şeklinde konuştu.

Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu da Diyarbakırspor'u tebrik ettiğini belirterek, "Ligin sonuna yaklaştık. Diyarbakırspor kazandı. Kendilerini tebrik ediyorum. Bizim hafta içinde kupa maçımız var. Ona bakıyoruz" derken Diyarbakırspor'a verilen cezaya üzüldüğünü bundan sonra sağduyulu karşılaşmalar izlemek istediklerini ifade etti.

DİYARBAKIRSPOR'DA 3 PUAN SEVİNCİ
DİYARBAKIRSPOR'DA 3 PUAN SEVİNCİ
İHA
Yayın Tarihi : 20 Mart 2010 Cumartesi 17:15:01
Güncelleme :20 Mart 2010 Cumartesi 22:30:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?