30
Nisan
2024
Salı
KOCAELİ

Dostuyla bir olup ayrıldığı eşini öldürdü

Kocaeli'nin Körfez İlçesi'nde, 13 yerinden bıçaklanarak öldürülen şahsın, ayrıldığı edebiyat öğretmeni olan eşi ve dostu tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. 

Alınan bilgilere göre, bir ay önce Savaş Ermiş (31) adındaki şahsın 13 yerinden bıçaklanarak öldürülmesinin ardından harekete geçen Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ve Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları çalışmalar neticesinde sır dolu cinayeti aydınlatmayı başardı. Ekipler, Savaş Ermiş'i öldürdüğü iddia edilen Emrullah T. (27) ve onu azmettiren Sevil K.'yı (36), Antalya'nın Manavgat Beldesi'nde yakalayarak Kocaeli'ne getirdi. 

Cinayetin, eşinden bir süre önce boşanan ve Manavgat Lisesi'nde edebiyat öğretmeni olduğu öğrenilen Sevil K. tarafından planlandığı, maktulü, Sevil K.'nın Manavgat'ta garsonluk yapan sevgilisi Emrullah T.'nin öldürdüğü öğrenildi. Katil zanlısı, verdiği ifadesinde, sevgilisinin kendisinden bu cinayeti işlemesini istediğini, bunun üzerine Antalya'dan otobüse binerek Körfez İlçesi'ne geldiğini, cinayeti işledikten sonra tekrar Antalya'ya geri döndüğünü söyledi. 

Geniş güvenlik tebdirleri altında Körfez Adliyesi'ne çıkarılan zanlılara polis yeleği giydirildi. Emrah T. adam öldürmek, Sevil K. ise adam öldürmeye azmettirmek suçlamasıyla savcılığa sevk edildi.
İHA
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2007 Salı 18:07:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?