2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

E-belediye ile hızlı hizmet

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, mükelleflere tüm borçlarını internet üzerinden takip edilebileceği hizmeti uygulamaya başlattı. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi e-belediyecilik kapsamında çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Mali Hizmetler Daire Başkanlığı mükelleflerin bütün borçlarını internet ortamından takip edebileceği yeni sistemi uygulamaya koydu. Büyükşehir Belediyesi’nin www.kocaeli.bel.tr adresinden interaktif uygulamalar sayfasına giren vatandaşlar yeni üye girişi yapmaları halinde tüm borçlarını internet ortamından görebilecek. Bu sistem sayesinde servis aracı ücretleri, dükkan kiraları, konservatuvar aylıkları, yangın sigorta ve ilan reklam vergisi gibi tüm vergi ve harçlarla ilgili detaylı bilgi alabilecek. Sorgulama sırasında online olarak bilgileri doğrulanan vatandaşlar sitede borçlarını ve ödeme günlerini görebilecek.

6 AYA KADAR TAKSİT

Diğer yandan Mali Hizmet Daire Başkanlığı rutin çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlar,ödemelerini Büyükşehir Belediyesi veznesinde 8.30,-12.30 ile 13.30-16.30 saatleri arasında yapmaya devam ediyor. Nakit ve kredi kartıyla da yapılabilen ödemelerde Oyak (ing), İş ve Ziraat bankası müşterilerine 6 aya kadar taksit uygulanabiliyor. Diğer bankalarda da kredi kartına tek çekim yapılıyor. Mükellefler belediyeye gelmeden Ziraat Bankası şubelerine 163 şube kodu 366 76 515 nolu hesaba ve 140,965 nolu posta çeki hesabına ödemelerini yapabiliyor.

Kocaeli Belediyesi
Yayın Tarihi : 8 Ağustos 2008 Cuma 15:31:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?